Ανανέωσε μέχρι το 2025 με τη Λέστερ ο Μπρένταν Ρότζερς (pic)

Ανανέωσε μέχρι το 2025 με τη Λέστερ ο Μπρένταν Ρότζερς (pic)

Η Λέστερ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μπρένταν Ρότζερς ως το 2025.

Η Λέστερ ανακοίνωσε πως ο προπονητής της Μπρένταν Ρότζερς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το 2025. Έτσι οι «αλεπούδες» θα έχουν το πάνω σε περίπτωση που κάποιος επιδιώξει να πάρει τον Ρότζερς. Άλλωστε τις τελευταίες μέρες ακουγόταν όλο και εντονότερα πως η Άρσεναλ, μετά την απομάκρυνση του Ουνάι Έμερι, θα κινούνταν για τον Βορειοϊρλανδό.

Το προηγούμενο συμβόλαιο του Ρότζερς έληγε το 2022 και υπήρχε ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 14 εκατομμυρίων λιρών, την οποία οι Λονδρέζοι σκεφτόντουσαν πολύ σοβαρά να την καταβάλουν.

 

Η Λέστερ επιβραβεύει με αυτό τον τρόπο και τον Ρότζερς για τη φοβερή χρονιά που πραγματοποιούν οι «αλεπούδες» φέτος, αφού βρίσκονται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 35 βαθμούς σε 15 αγωνιστικές, επίδοση που συνιστά την καλύτερη στην ιστορία της ομάδας στην Premier League.

<blockquote class=»twitter-tweet» data-lang=»el»><p lang=»en» dir=»ltr»>Leicester City is delighted to confirm that manager Brendan Rodgers has signed a new contract! 📝</p>&mdash; Leicester City (@LCFC) <a href=»https://twitter.com/LCFC/status/1202936290397884416?ref_src=twsrc%5Etfw»>6 Δεκεμβρίου 2019</a></blockquote>
<script async src=»https://platform.twitter.com/widgets.js» charset=»utf-8″></script>

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ