Η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Γουέστ Χαμ (vid)

Η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Γουέστ Χαμ (vid)

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, η Άρσεναλ είχε τα αποθέματα να αντιδράσει και να νικήσει 3-1 τη Γουέστ Χαμ.

Η Άρσεναλ ήταν η νικήτρια στο λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ, επικρατώντας με 3-1 εκτός έδρας! Οι παίκτες του Φρέντι Λιούνμπεργκ είχαν μεγάλη ανάγκη από τη νίκη και κατάφεραν, πετυχαίνοντας να ανατρέψουν και το εις βάρος τους σκορ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 35’ με κεφαλιά του Ογκμπόνα, μετά από σέντρα του Φορνάλς, παρότι οι «κανονιέρηδες» ήταν αυτοί που πίεζαν. Όμως, αυτό δε πτόησε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι διατήρησαν την ψυχραιμία τους.

Αρχικά η Άρσεναλ ισοφάρισε στο 60’ με πλασέ του Μαρτινέλι, μετά από ασίστ του Κολάσινατς. Η Γουέστ Χαμ αιφνιδιάστηκε και πριν προλάβει να ανασυγκροτηθεί, δέχτηκε δεύτερο γκολ στο επόμενο λεπτό, όταν ο Πέπε βρέθηκε στην περιοχή και σούταρε συρτά, σκοράροντας. Η Άρσεναλ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 69’ όταν ο προηγούμενος σκόρερ πήρε ρόλο δημιουργού βγάζοντας τη σέντρα στον Ομπαμεγιάνγκ ο οποίος με γυριστό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Μαρτίν, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ (51’ Μαζουακού), Σνόντγκρας (78’ Χόλαντ), Μπαλμπουενά, Νόουμπλ, Φρέντερικς, Αντόνιο, Άντερσον (72’ Αλέρ), Ράις, Φορνάλς,

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Παπασταθόπουλος, Τίρνεϊ (29’ Κολάσινατς), Τσέιμπερ, Μέιτλαντ Νάιλς, Οζίλ, Τζάκα (86’ Γκουεντουζί), Τορέιρα, Ομπαμεγιάνγκ, Πεπέ (88’ Νέλσον), Μαρτινέλι

https://www.youtube.com/watch?v=HAK1T5siC3k

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ