Πρώτος στόχος του Σόλσκιερ ο Σάντσο!

Πρώτος στόχος του Σόλσκιερ ο Σάντσο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να έχει ζητήσει την απόκτηση του Τζέιλεν Σάντσο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν, παρόλα αυτά προσπαθεί να ορθοποδήσει με ένα σημαντικό ντεμαράζ τις τελευταίες εβδομάδες.

Τυπικά είναι μέσα σε όλους τους στόχους της (τετράδα στο πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ, Europa League και Κύπελλο) και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ περιμένει τον Ιανουάριο για να δει πόσο θα ενισχυθεί η ομάδα του.

Ο Νορβηγός προπονητής θέλει 2-3 μεταγραφές για να διεκδικήσει και τους τρεις τίτλους, αλλά και την τετράδα και φέρεται να έχει ζητήσει επιτακτικά την απόκτηση του Τζέιλεν Σάντσο από την Ντόρτμουντ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Γιουνάιτεντ έχει τον πρώτο λόγο για τον νεαρό εξτρέμ, με τον Σόλσκιερ να τον έχει στην κορυφή της λίστας του. Παρά το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, οι κόκκινοι διάβολοι είναι διατεθειμένη να καλύψουν τη ρήτρα του και να πληρώσουν ακόμα και 140 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους μέσα στον Γενάρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ