Ποκετίνο: «Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στους πάγκους»

Ποκετίνο: «Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στους πάγκους»

O Mαουρίτσιο Ποκετίνο παραμένει χωρίς ομάδα μετά την απόλυσή του από την Τότεναμ, με τον Αργεντινό τεχνικό να μιλάει για την αποχώρηση από τους Spurs, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να ξανακοουτσάρει στην Premier League.

O Mαουρίτσιο Ποκετίνο είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα που κυκλοφορούν στην αγορά χωρίς ομάδα. Ο Αργεντινός τεχνικός μίλησε μετά την αποχώρησή του από την Τότεναμ, για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Premier League, ενώ τόνισε πως είναι ανοιχτός σε κάθε πρόταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι έτοιμος αν έρθει κάποια πρόταση και φυσικά ανοιχτός να ακούσω. Ξεκουράστηκα, είμαι πολύ χαρούμενος όταν κοιτάζω προς τα πίσω και φυσικά, προφανώς στη ζωή πρέπει να προχωράς».

Όσο για το ενδεχόμενο να επιστρέψει σε σύλλογο της Premier League, δήλωσε τα εξής: «Λατρεύω την Premier League, νομίζω ότι είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο και πιστεύω ότι για κάθε προπονητή είναι συναρπαστικό να συμμετέχεις σε αυτήν. Θα δούμε.

Δεν είναι μόνο η Premier League, υπάρχουν διαφορετικά πρωταθλήματα στον κόσμο, διαφορετικές ομάδες που μπορεί να είναι συναρπαστικές, για να σου δώσουν μια διαφορετική πρόκληση».

Όσο για το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής επιστροφής στην Τότεναμ, δεν το απέκλεισε: «Βλέπετε τι συνέβη με τον Ζιντάν και τη Ρεάλ Μαδρίτης, υπάρχουν πολλά παραδείγματα. Το πιο σημαντικό είναι όταν τελειώσει μια σχέση, να τελειώνει με καλό τρόπο. Αγαπώ την Τότεναμ, τους οπαδούς, τους παίκτες, το σύλλογο, το σταφ.

Χαίρομαι για τα καλά αποτελέσματα που έχουν απ΄ όταν έφυγα, γιατί αυτή η αγάπη δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ