Χρυσό συμβόλαιο για τον Χάρι Κέιν

Χρυσό συμβόλαιο για τον Χάρι Κέιν

Η διοίκηση της Τότεναμ σχεδιάζει τον διπλασιασμό των απολαβών του Χάρι Κέιν

Ο Χάρι Κέιν είναι από τα πρόσωπα των ημερών στην Αγγλία, με τα κατορθώματα του διεθνούς επιθετικού της Τότεναμ να απασχολούν όλο τον κόσμο κι όχι μόνο το μεγάλο νησί.

Ο 24χρονος στράικερ των λονδρέζων ξεπέρασε τον Λιονέλ Μέσι σε ότι αφορά την επίτευξη τερμάτων το 2017 ενώ παράλληλα έσπασε και το ρεκόρ του Άλαν Σίρερ στην πρέμιερ λιγκ, που κρατούσε από το 1995. Ο χρόνος που φεύγει σε λίγες μέρες ήταν λαμπερός για τον διεθνή άσο της Τότεναμ, αλλά αυτό σημαίνει πως οι spurs θα πρέπει να κινηθούν δυναμικά σε ότι αφορά την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του παίκτη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να δελεάσει τον Άγγλο επιθετικό, ο οποίος αμείβεται αυτή τη στιγμή με 110.000 λίρες την εβδομάδα και όλοι περιμένουν την κίνηση που θα κάνει η ομάδα του Λονδίνου.

Στόχος φυσικά της Τότεναμ είναι να κρατήσει τον παίκτη στο δυναμικό της αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Κέιν. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου θα καλέσει σύντομα τον νεαρό στράικερ για να συζητήσουν την υπογραφή νέου συμβολαίου, με μεγαλύτερες οικονομικές απολαβές.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η πρόταση της Τότεναμ θα είναι ο διπλασιασμός των αποδοχών του Άγγλου επιθετικού και σε μια τέτοια πρόταση θα είναι δύσκολο να πει όχι ο Κέιν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ