Επίσημη πρόταση της Γιουνάιτεντ για Έρικσεν!

Επίσημη πρόταση της Γιουνάιτεντ για Έρικσεν!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κρίστιαν Έρικσεν, για αυτό τον λόγο κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Τότεναμ για να τον κάνει δικό της.

Η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ συνεχίζει να παραπαίει στην Premier League, καθώς ηττήθηκε και από την τελευταία Γουότφορντ με 2-0 και βλέπει την τετράδα να απομακρύνεται. Οι κόκκινοι διάβολοι έχουν τρομερά προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι και για αυτό τον λόγο ψάχνουν για ενίσχυση στην μεσοεπιθετική τους γραμμή.

Ο παίκτης που φαίνεται πως θέλει απεγνωσμένα ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι ο Κρίστιαν Έρικσεν, με τον Νορβηγό τεχνικό να πιστεύει ότι ο Δανός είναι ο κατάλληλος για να αλλάξει το παιχνίδι της ομάδας του.

Η Γιουνάιτεντ όπως αναφέρει η Diario As προσπαθεί να κάνει το χατίρι του Σόλσκιερ, αφού κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Τότεναμ για τον παίκτη. Η ομάδα του Μάντσεστερ κατέθεσε προσφορά 23,5 εκατ. ευρώ για τον Δανό, δείγμα του πόσο «καίγεται» να τον κάνει δικό της, καθώς ο Δανός μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και μπορεί να συνεχίσει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Η Γιουνάιτεντ δεν θέλει να περιμένει και για αυτό τον λόγο φαίνεται πρόθυμη να πληρώσει την Τότεναμ για να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της. Αξίζει να σημειωθεί πως η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη έφτανε τα 80 εκατ. ευρώ και υπενθυμίζεται ότι οι Κόκκινοι του Μάντσεστερ είχαν παλέψει να τον υπογράψουν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Πέρα από τη Γιουνάιτεντ για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Ρεάλ αλλά και η Παρί Σεν Ζερμέν με τη Γιουβέντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ