Ο Ζιρού αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στη Γαλλία

Ο Ζιρού αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στη Γαλλία

Ο Ολιβιέ Ζιρού αναμένεται να αποχωρήσει από την Τσέλσι και όπως ανέφερε ο ίδιος δεν θα έλεγε όχι σε πιθανή επιστροφή στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Σε μία εβδομάδα «ανοίγει» το χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και τα σενάρια μετακίνησης ποδοσφαιριστών στην Ευρώπη, αρχίζουν να «φουντώνουν».

Ενα από τα πρόσωπα που θα συζητηθούν έντονα, είναι ο Ολιβιέ Ζιρού, δεδομένου ότι παρά τα 33 του χρόνια, ο Γάλλος επιθετικός παραμένει ένας ικανότατος σκόρερ.

Φέτος ο Ζιρού δεν έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής από τον Φρανκ Λάμπαρντ, καθώς ο τεχνικός της Τσέλσι «κτίζει» μία ομάδα με νέους ποδοσφαιριστές. Ετσι, ο έμπειρος άσος αναζητά τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα και «αφήνει ανοικτή την πόρτα» στην πατρίδα.

«Η Γαλλία είναι μία από τις λύσεις», δηλώνει ο Ζιρού που αποτελεί στόχο της Ιντερ και της Κρίσταλ Πάλας και πρόσθέτει: «Προτεραιότητα μου είναι το EURO 2020. Είμαι αφιερωμένος σ΄ αυτόν τον στόχο και θα κάνω τα πάντα για να πάω. Προς το παρόν είμαι παίκτης της Τσέλσι. Εχω να παίξω ακόμη μερικά ματς εδώ, πριν την μεταγραφική περίοδο. Στην συνέχεια, θα καθήσουμε στο τραπέζι και θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση για εμένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ