«Καμπάνα» στον οπαδό της Τότεναμ για το ποτήρι στον Κέπα

«Καμπάνα» στον οπαδό της Τότεναμ για το ποτήρι στον Κέπα

Η Τότεναμ ανακοίνωσε πως εντόπισε και τιμώρησε με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο τον οπαδό που πέταξε ποτήρι στον Κέπα στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Τσέλσι.

Η διοίκηση της Τότεναμ εντόπισε μέσω του συστήματος ασφαλείας τον φίλαθλο που πέτξε ποτήρι στην εστία του Κέπα και του επέβαλλε κατευθείαν ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο.

η Τότεναμ έκανε το πρώτο βήμα για την καταδικαστέα αυτή πράξη και πλέον αναμένεται να τρέξει και τις εξελίξεις γύρω από τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε ο στόπερ της Τσέλσι Αντόνιο Ρούντιγκερ.

Μάλιστα στην ανακοίνωσή τους οι Λονδρέζοι αναφέρουν ότι όποιος έχει πληροφορίες για την ταυτότητα των δραστών μπορεί να στείλει μέιλ ή γραπτό μήνυμα στον σύλλογο, διατηρώντας πάντα την ανωνυμία του.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων έκαναν ήχους και κινήσεις μαϊμούδων, με τον Γερμανό άσο να αναφέρει το περιστατικό στον διαιτητή, για να ακολουθήσουν οι σχετικές συστάσεις από τα μεγάφωνα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της Τότεναμ: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε ταυτοποιήσει τον οπαδό και του επιβάλλαμε απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο, εξαιτίας της ρίψης ποτηριού στον τερματοφύλακα της Τσέλσι, Κέπα, στο ματς της Κυριακής.

Πρέπει να λαμβάνουμε τα μέτρα αυτά έναντι οποιουδήποτε συμπεριφέρεται με ανάρμοστο τρόπο».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ