Λίβερπουλ: Διακαής πόθος του Κλοπ ο Οσιμέν της Λιλ

Λίβερπουλ: Διακαής πόθος του Κλοπ ο Οσιμέν της Λιλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ, όπως αναφέρουν τα διεθνή δίκτυα ενημέρωσης, είναι μεγάλος θαυμαστής του Βίκτορ Οσιμέν και η Λίβερπουλ διαπραγματεύεται με τη Λιλ, προκειμένου να κάνει κάτοικο «Άνφιλντ» τον ταλαντούχο φορ.

Μπορεί η Λίβερπουλ να βρίσκεται στο +13 (με ματς λιγότερο) στην κορυφή της Premier League και να… καλπάζει για την επιστροφή στο «θρόνο» του αγγλικού πρωταθλήματος, αλλά η σεζόν είναι μεγάλη και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αρκετές.

Οι «Reds» δεν πραγματοποίησαν μεταγραφές το καλοκαίρι, αλλά «σκανάρουν» την αγορά στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έχοντας ήδη αποκτήσει τον Μιναμίνο από την Ζάλτσμπουργκ.

Πρώτος στόχος της Λίβερπουλ είναι ο Βίκτορ Οσιμέν της Λιλ, ο οποίος κάνει «θραύση» με την παρουσία του στους «λιλουά», με τον Γιούργκεν Κλοπ να έχει εισηγηθεί την απόκτησή του.

O 21χρονος επιθετικός αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι από την Σαρλερουά ως αντικαταστάτης του Νικολά Πεπέ και έχει καταφέρει να «μπει» στα παπούτσια του Ιβοριανού παίκτη της Άρσεναλ, έχοντας πετύχει 14 γκολ σε 24 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι Μο Σαλάχ, Μπόμπι Φιρμίνο, Σαντιό Μανέ και Ντιβόκ Ορίγκι μπορεί να φαίνονται αρκετοί, αλλά η σεζόν είναι τεράστια και ο Κλοπ βλέπει στο πρόσωπο του 21χρονου μια αξιόπιστη λύση.

Η Λιλ από τη μεριά της ξέρει ότι δεν μπορεί να τον κρατήσει για πάντα, αλλά προσβλέπει στην παραμονή του τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, ενώ να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιό του έχει ισχύ έως το 2024. Η αξία του παίκτη ορίζεται στα 30 εκατ. ευρώ και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά ενόψει Γενάρη.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ