Αγουέρο: «Είναι αδύνατο πλέον να πιάσουμε τη Λίβερπουλ»

Αγουέρο: «Είναι αδύνατο πλέον να πιάσουμε τη Λίβερπουλ»

O Σέρχιο Αγουέρο μίλησε για τη «μάχη» του τίτλου και για τα νέα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην κορυφή έπειτα από τις απώλειες της Σίτι, τονίζοντας ότι η ομάδα του πλέον θα κοιτάξει το Champions League, μιας και δεν μπορεί να φτάσει τους Reds.

Αλλιώς είχε φανταστεί η Μάντσεστερ Σίτι και ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αρχή της σεζόν το φετινό πρωτάθλημα. Οι συνεχόμενες απώλειες των «πολιτών», όμως, έχουν βγάλει εκτός τροχιάς τίτλου το κλαμπ του Μάντσεστερ, που βρίσκεται στο -14 (με ματς περισσότερο) από την κορυφή.

Η νίκη επί της Σέφιλντ κράτησε στην ίδια διαφορά την απόσταση από την Λίβερπουλ, αλλά ο Κουν Αγουέρο δεν τρέφει… αυταπάτες. Όπως παραδέχτηκε ο Αργεντινός επιθετικός η ομάδα του θα πρέπει να στρέψει το ενδιαφέρον της στο Champions League, καθώς το «χάντικαπ» από την ομάδα του Κλοπ είναι αδύνατο να καλυφθεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι πραγματικά πάρα πολύ δύσκολο. Πρέπει απλά να συνεχίσουμε να νικάμε για να αγωνιστούμε του χρόνου στο Champions League. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της χρονιάς».

Στην ερώτηση για το αν θεωρεί ότι η ομάδα του έχει ελπίδες να φτάσει τη Λίβερπουλ ανέφερε: «Όχι είναι αδύνατον να τους «πιάσουμε» στην κορυφή.

Έχουν απίστευτα νούμερα, σε αντίθεση με εμάς. Πρέπει να μείνουμε όσο πιο κοντά γίνεται στην κορυφή και να ετοιμαστούμε για τις νοκ άουτ αναμετρήσεις του Champions League που έρχονται.

Πρέπει να ετοιμαστούμε και για την επόμενη σεζόν. Να είμαστε πιο διαβασμένοι. Θέλουμε να βελτιωθούμε, όπως κάναμε και πέρυσι και πρόπερσι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ