Συνεχίζει τον… χαβά της η Λέστερ, σπουδαίες νίκες για Σαουθάμπτον-Γουότφορντ

Συνεχίζει τον… χαβά της η Λέστερ, σπουδαίες νίκες για Σαουθάμπτον-Γουότφορντ

Τρομερά πράγματα κάνει η φετινή Λέστερ η οποία πέρασε σαν... σίφουνας με σκορ 3-0 από την έδρα της Νιούκαστλ. Σπουδαία νίκη με παίκτη λιγότερο πήρε η Γουότφορντ, ο Ινγκς έδωσε τoυς τρεις βαθμούς στη Σαουθάμπτον κόντρα στην Τότεναμ.

Τρομερά πράγματα κάνει η φετινή Λέστερ η οποία πέρασε σαν… σίφουνας με σκορ 3-0 από την έδρα της Νιούκαστλ. Σπουδαία νίκη με παίκτη λιγότερο πήρε η Γουότφορντ, ο Ινγκς έδωσε τoυς τρεις βαθμούς στη Σαουθάμπτον κόντρα στην Τότεναμ.

Η Λέστερ συνεχίζει απτόητη την πορεία της και έχει βάλει στόχο την κατάκτηση της 2ης θέσης της φετινής Premier League. Μετά τη νίκη τους, οι «αλεπούδες» είναι πλέον στο +4 από τη Μάντσεστερ Σίτι, με τους «πολίτες» βέβαια να έχουν ματς λιγότερο (αγωνίζονται σε λίγη ώρα κόντρα στην Έβερτον).

Πέρεζ και Μάντισον έβαλαν μπροστά στο σκορ τη Λέστερ με 2-0, με τα γκολ τους στο 36′ και το 39′. Η Νιούκαστλ δεν βρήκε κανέναν τρόπο να αντιδράσει και έτσι η Λέστερ έφτασε και σε τρίτο γκολ στο 87′, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Δείτε τα highlights του Νιούκαστλ-Λέστερ:

Η Σαουθάμπτον με μία γκολάρα του Ντάνι Ινγκς στο 17′, επικράτησε με σκορ 1-0 της Τότεναμ και απομακρύνθηκε στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού, παίρνοντας βαθιά… ανάσα. Τα «σπιρούνια» από την άλλη πλευρά βρίσκονται στην 6η θέση με 30 βαθμούς.

Δείτε τα highlights του Σαουθάμπτον-Τότεναμ:

Η Γουότφορντ πλέον έχει αφήσει πίσω της την τελευταία θέση (στην οποία βρίσκεται η Νόριτς) και με ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων έχει μπει για τα καλά στο κόλπο της παραμονής. Η Γουότφορντ επικράτησε 2-1 της Γουλβς χάρη στα γκολ των Ντεουλοφέου και Ντουκουρέ στο 30′ και το 49′ αντίστοιχα, ενώ το τελικό 2-1 διαμόρφωσε για τους «λύκους» ο Νέτο στο 60′.

Δείτε τα highlights του Γουότφορντ-Γουλβς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ