Γκάραχερ : «Η διαφορά με τις κορυφαίες ομάδες μεγαλώνει πολύ»

Γκάραχερ : «Η διαφορά με τις κορυφαίες ομάδες μεγαλώνει πολύ»

Ο Τζίμι Γκάραχερ μίλησε για τις μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Premier League με τις υπόλοιπες και το γεγονός πως αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ, Τζίμι Γκάραχερ, δεν κρύβει την απογοήτευσή του, για το χάσμα που υπάρχει ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Premier League και τις υπόλοιπες.

Αφορμή για τις συγκεκριμένες δηλώσεις αποτέλεσε η αμυντική εικόνα που εμφάνισε η Νιούκαστλ στο πρόσφατο παιχνίδι της με την Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα (0-1).

«Δεν είναι μόνο η Νιούκαστλ. Επί του παρόντος, τα παιχνίδια κατά των πρώτων έξι είναι ντροπή, ειδικά εντός έδρας. Η Premier League γίνεται αστεία. Οι κορυφαίοι σύλλογοι απομακρύνονται όλο και περισσότερο από τους υπόλοιπους, οι οποίοι τελειώνουν ικανοποιημένοι τα παιχνίδια τους  αν χάσουν με ένα ή δύο γκολ», δήλωσε ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ.

«Όταν έπαιζαν στο Anfield, οι ομάδες κλείνονταν στην άμυνα. Το να το κάνεις όμως αυτό στην έδρα σου είναι λυπηρό για την Premier League», ανέφερε ο Άγγλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ