Η Λίβερπουλ δεν «χαρίστηκε» στον Κέιν

Η Λίβερπουλ δεν «χαρίστηκε» στον Κέιν

Ο Χάρι Κέιν παρακολούθησε την ήττα της Τότεναμ από τη Λίβερπουλ από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται μετά την επέμβαση στο αριστερό του πόδι.

Την επίπονη διαδικασία της αποκατάστασης από τον τραυματισμό του άρχισε ο Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός υποβλήθηκε την Παρασκευή σε χειρουργική επέμβαση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο και θα παραμείνει κλινήρης για αρκετές ημέρες.

Ο Κέιν είχε τραυματιστεί την Πρωτοχρονιά στο παιχνίδι της Τότεναμ με τη Σάουθαμπντον και έχει υποστεί σοβαρή ζημιά. Η επάνοδος του στους αγωνιστικούς χώρους προσδιορίζεται για τον Απρίλιο, αφού ο Κέιν επιθυμεί να βοηθήσει την Τότεναμ στο τέλος της σεζόν και να βρεθεί σε φουλ φόρμα στην τελική φάση του Euro 2020.

Ο τραυματισμός δεν έχει επηρεάσει την ψυχολογία του Κέιν, ο οποίος στις φωτογραφίες που ανάρτησε εμφανίζεται χαμογελαστός και ευδιάθετος. Αυτό έγραψε και στο μήνυμα του στο Twitter: «Το χειρουργείο πήγε πολύ καλά. Πρώτη μέρα της αποκατάστασης που αρχίζει από σήμερα».

Ο Κέιν δεν ξέχασε τους συμπαίκτες του και παρακολούθησε από το δωμάτιο που νοσηλεύεται, το παιχνίδι της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ. Δυστυχώς για αυτόν και την ομάδα, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε ο Άγγλος…

Δείτε το tweet:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ