«Κρυφτό» Μουρίνιο για τον τραυματισμό του Κέιν

«Κρυφτό» Μουρίνιο για τον τραυματισμό του Κέιν

Ο Ζοσέ Μουρίνιο αντέδρασε έντονα σε ερώτηση Άγγλων δημοσιογράφων για την αποθεραπεία του Χάρι Κέιν!

Ο Χάρι Κέιν έχει θέσει ως στόχο να έχει αποθεραπευτεί πλήρως τον Απρίλιο, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν ενστερνίζεται την ίδια αισιοδοξία. Ή τουλάχιστον προτιμά να μην την εκδηλώνει δημοσίως. Ο Πορτογάλος προπονητής αρνήθηκε σε έντονο ύφος να απαντήσει για τον Άγγλο επιθετικό, όταν ρωτήθηκε από Άγγλους δημοσιογράφους.

«Προσπαθούμε όσο καλύτερα μπορούμε» σχολίασε ο Μουρίνιο για την επιρροή που ασκεί στην Τότεναμ η απουσία του βασικού στράικερ της.

«Δεν έχουμε νέα για τον Κέιν και όσο με ρωτάτε συνέχεια, αυτό δεν αλλάζει. Τον περιμένουμε να επιστρέψει στο τέλος Απριλίου, τον Μάϊο ή και την επόμενη σεζόν. Δεν ξέρω!» ανέφερε κατόπιν ο Special One…

Τα αγγλικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η Τσέλσι διαπραγματεύεται με τη Μπενφίκα για την αγορά του Ζέλσον Φερνάντες, αλλά ούτε για αυτή την υπόθεση μίλησε ο Μουρίνιο: «Δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν ξέρω αν θα πάρουμε τον παίκτη. Δεν ξέρω αν ο πρόεδρος και ο προπονητής της Μπενφίκα, που είναι και οι δύο φίλοι μου, θα ήταν χαρούμενη αν μιλούσα για έναν παίκτη τους.

Περιμένω για νέα, αλλά όταν λέω περιμένω σημαίνει πως μπορεί να έρθουν μπορεί και όχι. Ανησυχώ για την Μίντλεσμπο και όχι για τις μεταγραφές. Με τους κανόνες που υπάρχουν όποιον παίκτη και να πάρουμε δεν θα παίξει με την Μίντλεσμπρο άρα δεν με νοιάζει».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ