Ο Σόλσκιερ επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Γιανγκ στην Ίντερ

Ο Σόλσκιερ επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Γιανγκ στην Ίντερ

Ο Άσλεϊ Γιανγκ πρέπει να θεωρείται παίκτης της Ίντερ με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να ανακοινώνει ουσιαστικά τη συμφωνία για τη μεταγραφή.

Ο Άσλεϊ Γιανγκ βρίσκεται στο Μιλάνο για λογαριασμό της Ίντερ και ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκερ, ανακοίνωσε τη μετακίνησή του στους νερατζούρι.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου γιατί ο μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας πηγαίνει στην Ιταλία. «Είναι 35 ετών, εάν του δίνει μια ομάδα διετές συμβόλαιο, είναι στο χέρι του να το πάρει. Δεν είμαστε έτοιμοι για να του το προσφέρουμε. Είναι στρατιώτης της ομάδας. Ήταν αρχηγός και κατέκτησε τρόπαια», υποστήριξε ο Νορβηγός.

Ο Σόλσκιερ λοιπόν επιβεβαίωσε το deal ανάμεσα σε Ίντερ και Γιανγκ, ενώ αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους, το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 4.500.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γιουνάιτεντ θα βάλει στα ταμεία της 1.500.000 ευρώ για την παραχώρησή του, ενώ θα είναι ο τρίτος παίκτης που πάει στο Μιλάνο μετά τον Σάντσες και τον Λουκάκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ