Σόλσκιερ: «Δεν γίνεται να μείνουμε 30 χρόνια χωρίς τίτλο, όπως η Λίβερπουλ»

Σόλσκιερ: «Δεν γίνεται να μείνουμε 30 χρόνια χωρίς τίτλο, όπως η Λίβερπουλ»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ προχώρησε σε δηλώσεις που θα συζητηθούν, καθώς τόνισε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πρόκειται να μείνει για 30 χρόνια άτιτλη, όπως η Λίβερπουλ.

Το ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Premier League μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεσπόζει αυτό το σαββατοκύριακο, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να μιλάει στη συνέντευξη Τύπου για το ματς.

Ο Νορβηγός τεχνικός των κόκκινων διαβόλων λοιπόν αναφέρθηκε στο μεταβατικό στάδιο που διανύει η Γιουνάιτεντ, προχωρώντας σε μια δήλωση που θα συζητηθεί. Συγκεκριμένα, δυο μέρες πριν το σούπερ ντέρμπι στο Νησί, ο Σόλσκιερ τόνισε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα μείνει 30 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα, όπως συμβαίνει η Λίβερπουλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν γίνεται να αφήσουμε να περάσουν 24 χρόνια χωρίς να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω στην ομάδα μου. Θα τα καταφέρουμε κάποια στιγμή».

Στη συνέχεια παραδέχτηκε τη Λίβερπουλ και τη φετινή της πορεία: «Η απόδειξη φαίνεται στον πίνακα κατάταξης. Η Λίβερπουλ είναι η καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος. Η Μαν. Σίτυ πρόκειται για μια διαφορετική πρόκληση καθώς αγωνίζεται με διαφορετικό τρόπο. Εκπροσωπούν δύο ξεχωριστές σχολές ποδοσφαίρου.

Ως παίκτης έχω τόσες ήττες όσο και νίκες στο Άνφιλντ, γι’ αυτό και πρέπει να προσέχουμε αυτά τα παιχνίδια. Είναι μεγάλη πρόκληση για τους παίκτες μας να παίξουν κόντρα στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Τα έχουμε πάει καλά τις δύο τελευταίες φορές, αλλά τα ματς στο Άνφιλντ είναι πολύ διαφορετικά. Είναι σίγουρο πως απολαμβάνεις την ατμόσφαιρα, ωστόσο, δεν αντιλέγει κανείς πως αυτό το μέρος μπορεί να σου προκαλέσει φόβο. Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ