«Μαγεία» η Λέστερ, με το… ζόρι η Τότεναμ

«Μαγεία» η Λέστερ, με το… ζόρι η Τότεναμ

Η Λέστερ επικράτησε με το ευρύ 4-1 της Γουέστ Χαμ και συνεχίζει να καταδιώκει τη Σίτι, ενώ η Τοτεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο «λαχατάρησε», αλλά νίκησε 2-1 την ουραγό Νόριτς.

Η Λέστερ επικράτησε με το ευρύ 4-1 της Γουέστ Χαμ και συνεχίζει να καταδιώκει τη Σίτι, ενώ η Τοτεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο «λαχατάρησε», αλλά νίκησε 2-1 την ουραγό Νόριτς.

Η εντός έδρας ήττα από την Σαουθάμπτον πείσμωσε την Λέστερ που επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 4-1 της Γουέστ Χαμ.

Στο 24ο λεπτό ο Μπαρνς άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, με τον Ρικάρντο Περέιρα να γράφει το 2-0 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Τα «σφυριά» μείωσαν σε 2-1 με πέναλτι του Νομπλ στο 49′, αλλά οι «αλεπούδες» δεν πτοήθηκαν. Με δύο γκολ του Αγιόθε Πέρεθ, ένα από την άσπρη βούλα και ένα με συρτό σουτ, διαμορφώθηκε το τελικό 4-1.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Περέιρα, Σογιουντσού, Έβανς, Τσίλγουελ, Μπαρνς (83’ Μόργκαν), Μεντί (34’ Εντιντί), Τίλεμανς, Μάντισον, Πέρεθ, Βάρντι (44’ Ιεανάτσο)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Ράντολφ, Σαμπαλέτα, Ντιόπ, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Μαζουακού (46’ Φορνάλς), Ράις, Νόουμπλ, Σνόντγκρας (46’ Αντόνιο), Λανσίνι, Αλέρ

Τότεναμ- Νόριτς 2-1

Μετά από 4 αγωνιστικές (2 ήττες, 2 ισοπαλίες), η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας στο Λονδίνο με 2-1 της ουραγού, Νόριτς, που δεν δείχνει ότι θα μπορέσει να παραμείνει στα «μεγάλα σαλόνια» της Premier League.

Η ομάδα του Μουρίνιο προηγήθηκε στο 38′ με τον Ντέλε Άλι, ενώ η Νόριτς ισοφάρισε στο 70′ με πέναλτι του Πούκι. Το γκολ της λύτρωσης για τους γηπεδούχους ήρθε στο 79′ με τον Χεούνγκ Μιν Σον.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Οριέ, Αλντερβάιρελντ (75’ Ζέντσον Φερνάντες), Φερτόνχεν, Σεσενιόν, Λο Σέλσο, Γουίνκς (56’ Ντάιερ), Μόουρα, Λαμέλα (62’ Έρικσεν), Άλι, Σον

ΝΟΡΙΤΣ: Κρυλ, Άαρονς, Χάνλεϊ, Τσίμερμαν, Μπιράμ, ΜακΛίν (90+3’ Στίπερμαν), Τετέι (82’ Ερνάντεθ), Ντούντα, Ρουπ (86’ Ντρμιτς), Πούκι, Κάντγουελ

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ