«Αγεφύρωτη» η απόσταση Τότεναμ και Σοσιεδάδ για Γουίλιαν Ζοσέ

«Αγεφύρωτη» η απόσταση Τότεναμ και Σοσιεδάδ για Γουίλιαν Ζοσέ

Η Τότεναμ έχει κάνει πρόταση 15 εκατ. ευρώ στην Ρεάλ Σοσιεδάδ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου στράικερ, Γουίλιαν Ζοσέ, προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική γραμμή του Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά με την ρήτρα του να ανέρχεται στα 60 εκατ. η απόσταση είναι τεράστια.

Η Τότεναμ «ερίζει» για την απόκτηση του Γουίλιαν Ζοσέ, του επιθετικού της Ρεάλ Σοσιεδάδ, που κάνει εκπληκτική σεζόν με τους Βάσκους.

Τα «σπιρούνια» έχουν ήδη κάνει πρόταση 15 εκατ. ευρώ, αλλά η ισπανική ομάδα ζητάει τουλάχιστον 25 εκατ. για να αφήσει τον βασικό της επιθετικό να αποχωρήσει.

Η ρήτρα του 28χρονου ανέρχεται στα 60 εκατ. ευρώ, ποσό στο οποίο δεν είναι διατεθειμένοι να φτάσουν οι Λονδρέζοι. Από την πλευρά της η Σοσιεδάδ σκοπεύει να συμφωνήσει και με λιγότερα από τα χρήματα της ρήτρας, αλλά τα 15 εκατ. αυτή τη στιγμή θεωρούνται πολύ μικρή προσφορά.

Ο τραυματισμός του Χάρι Κέιν βέβαια πιέζει τους Spurs να κινηθούν γρήγορα στην αγορά, αφού σε έξι μέρες λήγει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

Από την πλευρά του ο Γουίλιαμ Ζοσέ φαίνεται επηρεασμένος από την όλη κατάσταση, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει εναντίον των δημοσιογράφων για τα συνεχή δημοσιεύματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, για τον αγώνα της Τετάρτης στα πλαίσια του Copa del Rey εναντίον της Εσπανιόλ, ο Βραζιλιάνος επιθετικός έμεινε εκτός αποστολής, καθώς όπως σχολίασαν από τον σύλλογο «ζήτησε να μείνει εκτός μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση».

Περισσότερα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες, με τα περιθώρια να στενεύουν και τον Κρίστιαν Έρικσεν να είναι μια «ανάσα» από την οριστική του αποχώρηση από τον αγγλικό σύλλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ