Το χαμόγελο του Μιραλάς

Το χαμόγελο του Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς είχε κάθε λόγο να χαμογελά μαθαίνοντας πως η Γαλατά αποσύρει το ενδιαφέρον της της για την απόκτηση του. Ο Βέλγος είχε άλλωστε ξεκαθαρίσει στη διοίκηση της Έβερτον πως δεν ήθελε να πάει στην Τουρκία

Ο Κέβιν Μιραλάς ήταν στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Γαλατασαράι και η τουρκική ομάδα είχε ξεκινήσει συζητήσεις με την Έβερτον, για την απόκτηση του Βέλγου επιθετικού. Τα σημερινά δημοσιεύματα όμως του τουρκικού Τύπου έβαλαν φρένο στα όνειρα των οπαδών της ομάδας της Κωνσταντινούπολης. Οι απαιτήσεις της Έβερτον για την παραχώρηση του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού, ανάγκασαν την τουρκική ομάδα να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του Βέλγου στράικερ. Ο Μιραλάς έχει πλέον έναν πολύ καλό λόγο να χαμογελά.

Ο διεθνής άσος των «ζαχαρωτών» είχε ξεκαθαρίσει στη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου πως δεν θέλει ούτε να συζητήσει το ενδεχόμενο μετακόμισης στην Τουρκία. Όταν έγινε γνωστό πως η Γαλατά ξεκίνησε επαφές με την Έβερτον για την απόκτηση του 30χρονου στράικερ, πολλοί ήταν εκείνοι που θεωρούσαν ότι οι συζητήσεις θα κατέληγαν σε συμφωνία. Ωστόσο έχει πολύ μεγάλη σημασία να τονίσουμε ότι ο Μιραλάς έλεγε στο περιβάλλον του, πως για να γίνει η μεταγραφή θα πρέπει να συμφωνήσει και ο ίδιος.

Είναι λοιπόν σίγουρο πως ο 30χρονος επιθετικός της Έβερτον θα διάβασε με ιδιαίτερη ικανοποίηση τις εξελίξεις, αναφορικά με το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων των δύο ομάδων.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να επισημάνει κάποιος ότι παρά τα όσα έχουν ακουστεί, η Γουέστ Χαμ δεν έχει κάνει πρόταση στην Έβερτον για την απόκτηση του διεθνούς στράικερ. Βέβαια κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει το ενδεχόμενο να γίνει ακόμα και αύριο η πρόταση των λονδρέζων, αλλά στην παρούσα φάση είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει κάποια επίσημη προσφορά των «σφυριών».

Επιμένει σε «τρελό» ποσό η Έβερτον

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πάρει τον Μιραλάς από την Έβερτον και μάλιστα οι ερυθρόλευκοι έκαναν οικονομική υπέρβαση για να πείσουν την αγγλική ομάδα να πει το ναι στην παραχώρηση του Βέλγου.

Οι οικονομικές απαιτήσεις όμως του αγγλικού συλλόγου είναι αυτή τη στιγμή πολύ μεγάλες, κάτι που άλλωστε επισημαίνεται και στα ρεπορτάζ του τουρκικού Τύπου. Όλοι γνωρίζουν τη άλλωστε τη δυνατότητα που έχουν οι τουρκικές ομάδες (ειδικά οι τρεις μεγάλες) να κάνουν ακριβές μεταγραφές, αλλά στην περίπτωση του Μιραλάς η Γαλατά έκανε πίσω κι αυτό λέει πολλά, για το «τρελό» ποσό που φαίνεται να ζητά η Έβερτον.

Το θέμα βέβαια είναι πως ο Βέλγος επιθετικός έχει σήμερα έναν πολύ σημαντικό λόγο για να χαμογελά, καθώς δεν ήθελε ούτε να σκεφτεί το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Γαλατασαράι. Ο νέος χρόνος μπαίνει σε λίγες ώρες και ο διεθνής στράικερ περιμένει τις εξελίξεις, «οπλισμένος» με υπομονή. Ποιος ξέρει, ίσως η μεταγραφή του να γίνει την τελευταία μέρα του Γενάρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ