Επίσημο: Στη Γουλβς ο Ποντένσε! (vid)

Επίσημο: Στη Γουλβς ο Ποντένσε! (vid)

Παίκτης της Γουλβς είναι κι επίσημα ο Ντάνιελ Ποντένσε, με τους λύκους να ανακοινώνουν την απόκτηση του από τον Ολυμπιακό.

H Γουλβς ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε από τον Ολυμπιακό, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και τους λύκους, ο Ποντένσε «πέταξε» για την Αγγλία, όπου πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και σήμερα ολοκλήρωσε και τυπικά τη μεταγραφή του.

Ο 24χρονος εξτρέμ αποτελεί την πιο ακριβή μεταγραφή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς το deal ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γουλβς θα αποφέρει πάνω από 25 εκατ. ευρώ στους Πειραιώτες, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα αμείβεται με περίπου 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η μεταγραφή του Ποντένσε φάνηκε να «ναυαγεί» την περασμένη Κυριακή, ωστόσο η Γουλβς επανήλθε και οι δυο ομάδες τα βρήκαν, με τη μετακίνηση του Πορτογάλου να έχει δρομολογηθεί και σήμερα να ολοκληρώνεται και τυπικά, με τον ίδιο να αποχαιρετάει του Ολυμπιακό λίγο νωρίτερα με ανάρτηση του στο Instagram.

Από τον Ολυμπιακό αποχωρεί έπειτα από 1,5 χρόνο, αφού, ήρθε στην Ελλάδα από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας το καλοκαίρι του 2018, συμπλήρωσε 42 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, είχε 8 τέρματα και 12 ασίστ, ενώ, σε επίπεδο ευρωπαϊκών διοργανώσεων μαζί με προκριματικά Champions League και Europa League είχε 24 εμφανίσεις με 3 γκολ.

Δείτε την ανάρτηση των λύκων:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ