Μπρούνο Φερνάντες: «Ξεχωριστό να αγωνίζεσαι στο Ολντ Τράφορντ»

Μπρούνο Φερνάντες: «Ξεχωριστό να αγωνίζεσαι στο Ολντ Τράφορντ»

Ο Μπρούνο Φερνάντες έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από το Ολντ Τράφορντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Μπρούνο Φερνάντες τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών του Γενάρη, με τον Πορτογάλο μέσο να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα των κόκκινων διαβόλων κόντρα στη Γουλβς.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Γιουνάιτεντ μίλησε για την πρώτη του συμμετοχή ως βασικός και δήλωσε ευχαριστημένος για το ντεμπούτο του στην αναμέτρηση με τους λύκους.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος μέσος τόνισε πως έχει ιδιαίτερη γεύση να παίζει κανείς στο Ολντ Τράφορντ, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα απολαύσει κάθε στιγμή στην Premier League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να παίξω τόσο γρήγορα. Η γεύση να αγωνίζεσαι στο Ολντ Τράφορντ είναι πολύ ιδιαίτερη. Είναι ένα γήπεδο, στο οποίο πάντα ήθελα να παίξω, μια ομάδα που πάντα ήθελα να αγωνιστώ και ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», τόνισε αρχικά ο νεοαποκτηθείς άσος των κόκκινων διαβόλων και συνέχισε αναφερόμενος στην ισοπαλία (0-0) απέναντι στη Γουλβς, αλλά και για το μέλλον:

«Η Γουλβς είναι μια ομάδα που παίζει πολύ στην αντεπίθεση, αλλά διαθέτει παράλληλα και ποιότητα. Δεν ξέρω εάν όλα τα παιχνίδια θα είναι το ίδιο. Κατά τη γνώμη μου η Πρέμιερ Λιγκ είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο και θεωρώ ότι θα το απολαύσω, θα ωριμάσω και θα βοηθήσω περισσότερο την ομάδα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ