Οι ομάδες της Premier League ζητούν περιθώριο 10 εκατοστών στο οφσάιντ (pic)

Οι ομάδες της Premier League ζητούν περιθώριο 10 εκατοστών στο οφσάιντ (pic)

Αγγλικά Μέσα, και συγκεκριμένα οι Times, αποκαλύπτουν το αίτημα που έχουν κάνει οι ομάδες της Premier League στους αρχιδιαιτητές, να μετρούν τα γκολ όταν ο εκτεθειμένος επιθετικός είναι μέχρι 10 εκατοστά μπροστά από τον προτελευταίο αμυντικό.

Το VAR έχει φέρει πάρα πολλές αντιδράσεις σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, με πολλούς ανθρώπους να ζητούν την κατάργησή του ή αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του.

Στην Αγγλία υπάρχει έντονη δυσφορία από πολλές αποφάσεις των διαιτητών και οι ομάδες φέρεται να έχουν προτείνει κάτι, το οποίο θα… ταράξει τα νερά.

Πιο συγκεκριμένα, ρεπορτάζ των Times αναφέρει πως οι αγγλικοί σύλλογοι έχουν ζητήσει από τους αρχιδιαιτητές του πρωταθλήματος να μετράνε κανονικά τα γκολ έπειτα από χρήση VAR, όταν ο εκτεθειμένος επιθετικός είναι έως 10 εκατοστά μπροστά από τον προτελευταίο αμυνόμενο.

Ό,τι και αν αποφασιστεί πάντως, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει από φέτος, καθώς δεν μπορούν να γίνουν τροποποιήσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ό,τι γίνει, αν γίνει, θα αφορά την επόμενη χρονιά.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί πως η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος στην Premier League θα ολοκληρώνεται ξανά την 1η Σεπτεμβρίου και όχι με την έναρξη του πρωταθλήματος, όπως γινόταν τα τελευταία 2 χρόνια. Αυτό αποφασίστηκε από τις ομάδες την περασμένη Πέμπτη (6/2).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ