Σε… απομόνωση ο Ιγκάλο λόγω κορωναϊού

Σε… απομόνωση ο Ιγκάλο λόγω κορωναϊού

Ο Ιγκάλο είναι σε... καραντίνα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς υπάρχει φόβος για τον κοροναϊό στους κόκκινους διαβόλους.

Δύσκολο φαίνεται πως είναι το ξεκίνημα του Όντιον Ιγκάλο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 30χρονος Νιγηριανός επιθετικός, που έφτασε στο Ολντ Τράφορντ με την μορφή δανεισμού από την Σανγκάι Σενχούα, την τελευταία ημέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, δεν ταξίδεψε με την ομάδα στην Μαρμπέγια της Ισπανίας λόγω του κοροναϊού (COVID-19).

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, ο Ιγκάλο απαγορεύεται να προπονείται στο προπονητικό κέντρο των «κόκκινων διαβόλων» για τον ίδιο ακριβώς λόγο, ενώ ακόμα υπάρχει γόβος για τον Νιγηριανό.

Εξ΄ αιτίας του γεγονότος ότι ταξίδεψε από τη χώρα όπου άρχισε η επιδημία, την Κίνα, οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέλεξαν να κρατήσουν για προληπτικούς λόγους τον Ιγκάλο, μακριά για 14 ημέρες, την περίοδο επώασης του κοροναϊού, προκειμένου να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε κίνδυνος, πρώτον αν έχει τον ιό και κυρίως να τον μεταφέρει και στους συμπαίκτες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ