Σόλσκιερ: «Ο Πογκμπά είναι παίκτης της Γιουνάιτεντ και όχι του Ραϊόλα»

Σόλσκιερ: «Ο Πογκμπά είναι παίκτης της Γιουνάιτεντ και όχι του Ραϊόλα»

Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τον Μίνο Ραϊόλα και την επιρροή του πάνω στον Πολ Πογκμπά, τονίζοντας πως ο Γάλλος είναι παίκτης της Γιουνάιτεντ και όχι του Ιταλού ατζέντη.

Ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ αντέδρασε έντονα στις δηλώσεις του μάνατζερ του Πολ Πογκμπά, Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ο Γάλλος σταρ το καλοκαίρι να επιστρέψει στην Ιταλία και στη Γιουβέντους.

Οπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο τεχνικός διευθυντής της «γηραιάς κυρίας», Πάβελ Νέντβεντ, ενημέρωσε τον μάνατζερ του Γάλλου μέσου, πως ο ιταλικός σύλλογος εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει νέα πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του.

Μάλιστα σύμφωνα με τον Ραϊόλα όλα θα κριθούν μετά το EURO, ανοίγοντας την πόρτα στη Γιουβέντους, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Νορβηγού τεχνικού, ο οποίος μίλησε για το μέλλον του Γάλλου σταρ στο Ολντ Τράφορντ αλλά και για τον Ιταλό ατζέντη.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Μίνο για το θέμα αυτό, αλλά ο Πολ είναι παίκτης της Γιουνάιτεντ και όχι του Ραϊόλα! Η ομάδα αποφασίζει για το μέλλον του κι όχι ο ατζέντης του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ