«Σπιρούνια» δίχως όπλα (pic)

«Σπιρούνια» δίχως όπλα (pic)

Η Τότεναμ αναγκάζεται να πορευτεί στη συνέχεια των υποχρεώσεών της χωρίς το «φονικότερο» δίδυμο στην ιστορία της Premier League.

Η σεζόν μπορεί να μην ξεκίνησε ιδανικά για την Τότεναμ και να χρειάστηκε αλλαγή προπονητή για να επανέλθει στα γνωστά της «στάνταρ», ωστόσο τα «σπιρούνια» πρέπει να πορευτούν στο τελευταίο και σημαντικότερο διάστημα της σεζόν χωρίς τους δύο βασικότερους πυλώνες της επίθεσής τους.

Με τον Κέιν να είναι εδώ και καιρό εκτός μέχρι τον ερχόμενο Απρίλιο, ήρθε ο τραυματισμός του Σον στον δεξιό αγκώνα, ο οποίος τον αφήνει ουσιαστικά για το υπόλοιπο της σεζόν. Το πλήγμα είναι τεράστιο για την Τότεναμ, καθώς οι δύο τους αποτελούν το «φονικότερο» δίδυμο της Premier League με παίκτες που έχουν παίξει μαζί τουλάχιστον 5.000 λεπτά. Κέιν και Σον έχουν σημειώσει 102 γκολ, με τον μέσο όρο τους να είναι  1,29 γκολ ανά ματς.

Σαλάχ και Μανέ έρχονται δεύτεροι σε μέσο όρο με 1,26 γκολ ανά ματς, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται το δίδυμο των Αγουέρο/ Στέρλινγκ.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό για το δίδυμο των Κέιν /Σον είναι το γεγονός από τη σεζόν 2017/2018 και έπειτα η ομάδα τους έχει πετύχει 275 γκολ με τους δύο τους να έχουν βάλει τα 136 από αυτά, δηλαδή το 49,45% των τερμάτων των «σπιρουνιών».

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ρωτήθηκε για την απώλεια των δύο παικτών στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Λειψία για τους «16» του Champions League και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Τώρα κρεμόμαστε στον τέταρτο όροφο και έχουμε δύο επιλογές. Η μία είναι να παραιτηθούμε και να πέσουμε από τον τέταρτο όροφο. Ο άλλος είναι να πολεμήσουμε με αυτό που έχουμε, χωρίς τους δυο τους, αλλά με τα υπόλοιπα όπλα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ