Συγκλονίζει ο Νταβίντ Σίλβα : «Ο γιος μου παλεύει καθημερινά για τη ζωή του»

Συγκλονίζει ο Νταβίντ Σίλβα : «Ο γιος μου παλεύει καθημερινά για τη ζωή του»

Το λόγο για τον οποίο έχει χάσει ορισμένα από τα τελευταία παιχνίδια της Μάντσεστερ Σίτι αποκάλυψε ο Νταβίντ Σίλβα, με μήνυμά του στο λογαριασμό του στο Twitter.

Έχασε το ματς με την Σαχτάρ Ντόνετσκ (6/12), αυτό με την Τότεναμ (16/12), το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λέστερ (19/12) και τα δύο τελευταία του πρωταθλήματος για το 2017 (με τη Νιούκαστλ στις 27/12 και την Κρίσταλ Πάλας στις 31/12), με την απουσία του -δίχως να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού- να αποτελεί ερωτηματικό για τους δημοσιογράφους στα αγγλικά media και όχι μόνο.

Ο λόγος για τον Νταβίντ Σίλβα, ο οποίος επέστρεψε χθες (2/1, 3-1, έπαιξε για 24 λεπτά) στη δράση στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Γουότφορντ και σήμερα (3/1) αποκάλυψε μέσω Twitter το λόγο για τον οποίο έχασε ορισμένα από τα τελευταία παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι.

Το μήνυμα του Νταβίντ Σίλβα στο Twitter

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς για την αγάπη και τις καλές ευχές που έλαβα τις τελευταίες εβδομάδες, ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και όλους στο κλαμπ για την κατανόηση της κατάστασής μου. Θέλω επίσης να μοιραστώ μαζί σας τη γέννηση του γιου μου, Ματέο, ο οποίος γεννήθηκε εξαιρετικά πρόωρα και παλεύει μέρα με τη μέρα με τη βοήθεια της ιατρικής ομάδας».

«Έλειπε για προσωπικούς λόγους. Θέλει να είναι μαζί μας, να μας βοηθά, αγαπά να παίζει για την Σίτι, όμως η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο. Ποτέ δεν θα τον πιέσω, και ας χάσουμε πόντους επειδή δεν θα είναι μαζί μας. Η οικογένεια είναι τα πάντα, έρχεται και πρέπει να έρχεται πάντα πρώτη», δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά το τέλος της χθεσινής (2/1) αναμέτρησης με τη Γουότφορντ, απαντώντας έτσι στις ερωτήσεις σχετικά με την ειδική άδεια που έλαβε την περίοδο των Χριστουγέννων ο 31χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός και είχε κάνει τους πάντες να απορήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ