Άρχισαν τα όργανα στην Τότεναμ: Βγάζει στη σέντρα τους παίκτες του ο Μουρίνιο (vid)

Άρχισαν τα όργανα στην Τότεναμ: Βγάζει στη σέντρα τους παίκτες του ο Μουρίνιο (vid)

Η μία γκέλα διαδέχεται την άλλη για την Τότεναμ και ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει αρχίσει να χάνει την μπάλα.

Η Τότεναμ έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Μπέρνλι το Σάββατο και συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος με την τετράδα όλο και να απομακρύνεται.

Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε και από το Κύπελλο ενώ είναι με το ενάμισι πόδι εκτός Champions League μετά το 0-1 από την Λειψία στο πρώτο ματς. Και έτσι σιγά σιγά αρχίζουν τα όργανα στους Λονδρέζους.

Μετά το παιχνίδι με την Μπέρνλι, ο Ζοσέ Μουρίνιο έβγαλε στη σέντρα τους παίκτες του, με συγκεκριμένα ονόματα, θυμίζοντας τον παλιό… καλό Ζοσέ.

«Στο πρώτο 45λεπτο δεν είχαμε παίκτη στο κέντρο» είπε αρχικά ο Μουρίνιο αναφερόμενος στον Εντομπελέ για να συνεχίσει λέγοντας: «Φυσικά δεν πρόκειται να μιλήσω για τον Ολιβερ Σκιπ, ο οποίος είναι 19 ετών και έχει παίξει μόνο δύο ώρες τις τελευταίες ημέρες. Δεν θα τον κριτικάρω. Αλλά δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστη την εμφάνιση του Εντομπελέ. Ξέρω πως η Πρέμιερ Λιγκ, είναι δύσκολη και ότι πρέπει οι παίκτες να προσαρμοστούν όταν έρχονται από άλλο πρωτάθλημα. Αλλά ένας παίκτης σαν κι αυτόν θα πρέπει να μας προσφέρει περισσότερα στους αγώνες».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Tough words from Jose. 👀

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bleacher Report Football (@brfootball) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ