Ρέτσος στο MEGA: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι πάντα δίπλα μου» (vid)

Ρέτσος στο MEGA: «Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι πάντα δίπλα μου» (vid)

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε στο MEGA και την εκπομπή MEGA Sports Weekend για τον Ολυμπιακό, τη Λεβερκούζεν τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και για την Εθνική ομάδα.

Για τον Ολυμπιακό, τη μεταγραφή του στη Λεβερκούζεν και την Premier League, μίλησε αποκλειστικά στο MEGA και την εκπομπή MEGA Sports Weekend, ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Ρέτσος:

Για τον Ολυμπιακό: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που στα 18 μου χρίστηκα ως αρχηγός του Ολυμπιακού, είναι μεγάλη ευθύνη αλλά πάνω από όλα ήταν μεγάλη χαρά και μια τρομερή εμπειρία που εύχομαι κάποια στιγμή μετά από χρόνια να την ξαναζήσω.

Αγωνίστηκα στην Ελλάδα πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό. Η οικογένεια του Ολυμπιακού ήταν πάντα δίπλα μου, συνεχίζει να είναι».

Για τις εμφανίσεις του με την Εθνική ομάδα: «Από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής μου, ήταν που αγωνίστηκα σε τόσο μικρή ηλικία στην Εθνική Ομάδα. Εύχομαι να ξαναβρεθώ εκεί πέρα σύντομα. Είναι ό,τι πιο σπουδαίο να παίζεις για την εθνική σου ομάδα».

Για την Αγγλία και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: «Η Αγγλία είναι η χώρα του ποδοσφαίρου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ιστορική ομάδα».

Ερωτηθείς για το MEGA o Παναγιώτης Ρέτσος είπε: «Το MEGA για μένα ήταν από τα μεγαλύτερα κανάλια γιατί καθόμασταν κάθε Παρασκευή οικογενειακώς και βλέπαμε το ‘Ευτυχισμένοι Μαζί’ και είμαι πολύ χαρούμενος που ξανάνοιξε και εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Δείτε όλη τη συνέντευξη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ