Νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μάτιτς

Νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μάτιτς

Ο Νεμάνια Μάτιτς ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο Ολντ Τράφορντ.

Στο Ολντ Τράφορντ παραμένει και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν ο Νεμάνια Μάτιτς. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης συνεργασίας με τον Σέρβο μέσο, το συμβόλαιο του οποίου θα ολοκληρωνόταν το προσεχή Ιούνιο.

Η ενεργοποίηση -έως το καλοκαίρι του 2021- είχε τυπικό χαρακτήρα καθώς σκοπός του συλλόγου είναι να ξεκινήσει για νέα, μεγαλύτερης διάρκειας, συμφωνία.

Ο Μάτις είναι 31 ετών, αποκτήθηκε τον Ιούλιο του 2017 από την Τσέλσι και τα τελευταία τρία χρόνια έχει 109 συμμετοχές και 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των κόκκινων διαβόλων. Στην εφετινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, αλλά από τα τέλη του 2019 όταν επέστρεψε, είναι βασικός και αναντικατάστατος.

Μάλιστα έπαιξε βασικός στα εννιά από τα δέκα τελευταία ματς για την Premier League απουσιάζοντας μόνο από ένα λόγω καρτών. Συνολικά την τρέχουσα σεζόν, μέχρι την διακοπή λόγω της πανδημίας, είχε καταγράψει 22 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ