Νίκησε τον κορωνοϊό ο Καλούμ Χάντσον-Οντόι

Νίκησε τον κορωνοϊό ο Καλούμ Χάντσον-Οντόι

Ο άσος της Τσέλσι είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό, ωστόσο, ιάθηκε πλήρως και όπως είπε ο προπονητής του, Φρανκ Λάμπαρντ, ο 19χρονος είναι απολύτως καλά.

Ευχάριστα νέα έρχονται από την Αγγλία, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, ο 19χρονος άσος της λονδρέζικης ομάδας, Καλούμ Χάντσον-Οντόι ξεπέρασε τον κορωνοϊό και είναι απολύτως καλά.

«Μίλησα μαζί του σε όλη τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, όταν πρωτοκόλλησε τον ιό και ήταν μια περίεργη στιγμή. Ευτυχώς, δεν υπέφερε τόσο πολύ και είμαστε χαρούμενοι, που το ξεπέρασε πλήρως», είπε ο Άγγλος τεχνικός.

Ο νεαρός άσος είχε κάνει το τεστ και είχε βγει θετικός στον κορωνοϊό, ωστόσο, ακολούθησε τις οδηγίες των ειδικών και πλέον είναι απολύτως καλά. Ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι πέρασε την περίοδο που χρειαζόταν για να ιαθεί χωρίς επιπλοκές και πλέον είναι απολύτως καλά, όπως είπε και ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Ενα ακόμα ευχάριστο νέο και σίγουρα ένα αισιόδοξο μήνυμα στις δύσκολες στιγμές που περνάμε, όταν οι Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία και Μ. Βρετανία μετρούν χιλιάδες νεκρούς από τον Covid-19.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ