Ρόουζ: «Δεν υπάρχει πρόβλημα με τη μείωση των μισθών»

Ρόουζ: «Δεν υπάρχει πρόβλημα με τη μείωση των μισθών»

O Nτάνι Ρόουζ σε δηλώσεις του ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τις περικοπές.

O Nτάνι Ρόουζ, που είναι δανεικός την Νιούκαστλ από την Τότεναμ, δήλωσε στο BBC Radio 5 Live, ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη μείωση των μισθών των ποδοσφαιριστών.

Οι σύλλογοι συμφώνησαν να προτείνουν περικοπή κατά 30% για να διευκολυνθεί η οικονομική επιβάρυνση από την κρίση εξαιτίας του κορωνοϊού.

Υπήρξαν επικρίσεις για την αργή ανταπόκριση από το ποδόσφαιρο, ενώ ορισμένες ομάδες, συμπεριλαμβανομένης της Νιούκαστλ έθεσαν το προσωπικό σε προσωρινή άδεια.

«Είμαστε όλοι πρόθυμοι να κάνουμε κάτι», δήλωσε ο Ρόουζ. « Μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου, αλλά δεν θα έχω κανένα πρόβλημα να συνεισφέρω από το μισθό μου για ανθρώπους που αγωνίζονται στην πρώτη γραμμή και σε ανθρώπους που έχουν επηρεαστεί από αυτά που συμβαίνουν».

Η Premier League συμφώνησε να χρησιμοποιήσει τις περικοπές των μισθών για να δώσει 125 εκατομμύρια λίρες σε EFL και National League, και να δώσει 20 εκατ, λίρες στο εθνικό σύστημα υγείας .

«Όμως έχουμε την αίσθηση ότι είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Δεν ήταν απαραίτητο για τους ανθρώπους που δεν εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο να λένε στους ποδοσφαιριστές τι πρέπει να κάνουν με τα χρήματά τους. Το βρίσκω τόσο περίεργο», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ