Καμπάνα: «Με κορωνοϊό εγώ και όλη η οικογένειά μου»

Καμπάνα: «Με κορωνοϊό εγώ και όλη η οικογένειά μου»

Ο Λεονάρντο Καμπάνα δήλωσε πως αυτός και η οικογένεια του ήταν θετικοί στον κορωνοϊό και πως ο ίδιος ανάρρωσε στο σπίτι, όπου βρισκόταν σε καραντίνα.

O Λεονάρντο Καμπάνα, από τον Ισημερινό, αποκάλυψε ότι αυτός και ολόκληρη η οικογένειά του έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό, εκφράζοντας την ανησυχία του για τους οικείους του.

Ο 19χρονος επιθετικός της Γουλβς ανάρρωσε στο σπίτι του από τον ιό, ενώ εξήγησε πόσο εύκολα μεταδόθηκε από το ένα πρόσωπο στο άλλο στην οικογένεια του.

«Είχα διαγνωσθεί πριν από δύο ή τρεις εβδομάδες, ευχαριστώ τον Θεό, αισθάνομαι καλά σήμερα, υποθέτω ότι όλη η οικογένειά μου κόλλησε τον ιό, από τότε που όλοι μαζί είμαστε στο σπίτι μου. Ο πρώτος που αρρώστησε ήταν ο αδελφός μου, μετά η μητέρα μου και μετά εγώ. Ο μπαμπάς μου και οι αδελφές μου ήταν επίσης μαζί μας. Μίλησα με τον γιατρό της ομάδας και μου είπε να παραμείνουμε ήρεμοι και να μείνουμε στο σπίτι για δύο εβδομάδες.

Το κάναμε για 16 ημέρες και τότε ο μπαμπάς μου και οι αδελφές μου επέστρεψαν στον Ισημερινό. Η μητέρα μου επίσης έπρεπε να επιστρέψει, αλλά στη συνέχεια η πτήση της ακυρώθηκε, έτσι υποθέτω ότι θα μείνει εδώ μαζί με τον αδερφό μου για μερικούς μήνες», είπε ο Καμπάνα, που ακόμα δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του με την Γουλβς, μετά την άφιξή του από τη Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο ως δανεικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ