Ο Νταλγκλίς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μπαίνει σε καραντίνα σπίτι του

Ο Νταλγκλίς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και μπαίνει σε καραντίνα σπίτι του

Ο Κένι Νταλγκλίς νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όμως πήρε εξιτήριο και πλέον μπαίνει σε καραντίνα στο σπίτι του.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Κένι Νταλγκλίς, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν λόγω κορωνοϊού και κατόπιν εντολών των γιατρών θα παραμείνει σε κατ’ οίκον καραντίνα.

Ο θρύλος της Λίβερπουλ είχε διακομιστεί σε νοσοκομείο προκειμένου να του χορηγηθεί αντιβίωση για μόλυνση που είχε υποστεί, χωρίς να έχει εμφανίσει συμπτώματα κορονοϊού. Όντας τελείως ασυμπτωματικός, υποβλήθηκε στο τεστ, στο οποίο βγήκε θετικός, με αποτέλεσμα την άμεση κινητοποίηση του νοσοκομείου, ώστε να γίνει εισαγωγή.

Η κατάσταση του ήταν καλή, με τον Σερ Κένι να παίρνει εξιτήριο μετά από σχεδόν μια εβδομάδα νοσηλείας, το βράδυ του Σαββάτου (11/4), για να τεθεί σε καραντίνα στο σπίτι του.

«Ο κόσμος μπορεί να νομίζει ότι με φρόντισαν περισσότερο οι γιατροί λόγω του ποιος είμαι, αλλά σε διαβεβαιώ πως οι είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε αυτούς τους γιατρούς και αυτό το Σύστημα Υγείας που φροντίζει το ίδιο για όλους ώστε να βγούμε από αυτό», ήταν τα λόγια του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ