Νέβιλ: «Οι ομάδες που έβγαλαν υπαλλήλους σε άδεια, να μην κάνουν μεταγραφές»

Νέβιλ: «Οι ομάδες που έβγαλαν υπαλλήλους σε άδεια, να μην κάνουν μεταγραφές»

Ο Γκάρι Νέβιλ τόνισε ότι είναι λάθος οι ομάδες να αναστέλλουν την εργασία στους υπαλλήλους τους και ζήτησε να επιβληθούν κυρώσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Γκάρι Νέβιλ έκανε τη δική του πρόταση για όποια ομάδα έβγαλε σε υποχρεωτική άδεια τους υπαλλήλους της προκειμένου να πληρωθούν από το κράτος, σύμφωνα με τον νέο νόμο της κυβέρνησης λόγω του κορωνοϊού.

Ο παλαίμαχος άσος της Γιουνάιτεντ τόνισε ότι είναι λάθος να βγαίνουν οι υπάλληλοι σε άδεια και στη συνέχεια οι σύλλογοι να χαλάνε εκατομμύρια για την απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή.

«Όλα αυτά που λέγονται για μεταγραφές, για τον Κέιν, για τον Σάντσο, για ακριβές υποθέσεις, υπονομεύουν τις συζητήσεις που έχουν οι ομάδες με τους παίκτες. Αν μιλάς για μειώσεις 30% και στη συνέχεια συζητάς να ξοδέψεις πάνω από 1 δισ. σε μεταγραφές, τότε πρέπει να επιβληθεί εμπάργκο.

Δεν μου φαίνεται σωστό σε μένα. Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Θα πρότεινα στην Premier League να το σταματήσει αυτό και να επιβάλλει εμπάργκο στις ομάδες που έχουν κάνει μειώσεις στους μισθούς», είπε ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν σχολιαστής του Sky Sports.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ