Η Διεθνής Αμνηστία κατά της ανάμειξης του Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν στη Νιουκάσλ

Η Διεθνής Αμνηστία κατά της ανάμειξης του Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν στη Νιουκάσλ

Ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας Διάδοχος δεν έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από όλους στην Αγγλία...

Η επένδυση του Σαουδάραβα Πρίγκιπα Διαδόχου Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν στη Νιουκάσλ έχει γίνει δεκτή με ενθουσιασμό από τους οπαδούς της, οι οποίοι προσδοκούν σε ένα ανάλογο μέλλον με εκείνο που είχε η Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, ο Σαουδάραβας γαλαζοαίματος είναι ένα αμφιλεγόμενο πρόσωπο και δεν το ξεχνούν όλοι στη Νησί. Το παράρτημα της Διεθνούς Αμνηστίας έσπευσε να προειδοποιήσει την Premier League ότι δεν πρέπει να παραβλέψει το ποιόν του Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν.

Η διευθύντρια του βρετανικού γραφείου του οργανισμού, Κέιτ Άλεν έστειλε επιστολή στον επικεφαλής της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς και τον κάλεσε να μην επιτρέψει την μετατροπή της διοργάνωσης σε «πλυντήριο».

Πάντως η Άλεν δεν κατονόμασε τον Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, επειδή επισήμως το όνομα του δεν έχει αναφερθεί ακόμα στη συναλλαγή:

«Όσο τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα, η Premier League παίρνει το ρίσκο να εξελιχθεί στο πλυντήριο εκείνων που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το γκλάμουρ και το πρεστίζ της, για να καλύψουν τις ανήθικες ενέργειες τους και την παραβίαση των διεθνών κανόνων, οι έρχονται σε αντίθεση με τις αξίες της Premier League και της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής κοινότητας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ