Γιορίς: «Η υγεία είναι πιο σημαντική από την οικονομία»

Γιορίς: «Η υγεία είναι πιο σημαντική από την οικονομία»

Ο τερματοφύλακας της Τότεναμ, παραμένει σε κατ΄ οίκον περιορισμό μαζί με την οικογένεια του, στο Λονδίνο και αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν με τον κορωνοϊό.

Ο Ούγκο Γιορίς μίλησε σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού, τις επιπτώσεις της και τις συζητήσεις για επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση και τόνισε ότι πάνω από όλα είναι η υγεία των ανθρώπων.

Ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας και τερματοφύλακας της Τότεναμ, παραμένει σε κατ΄ οίκον περιορισμό μαζί με την οικογένεια του, στο Λονδίνο και αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν εδώ και περίπου δυο μήνες.

«Μερικές φορές, η οικονομία τείνει να υπερισχύει της αθλητικής πτυχής. Υπάρχουν τέτοια οικονομικά ζητήματα για τους συλλόγους. Μπορεί να γίνει κατανοητό. Αλλά πάνω απ ‘όλα, υπάρχει η υγεία».

Στην συνέχεια, ο έμπειρος πορτιέρε, έκανε ειδική μνεία στο υγειονομικό προσωπικό, που δίνει καθημερινά την μάχη με τον κορωνοϊό: «Είμαστε υπερήφανοι για αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Πρέπει να ενθαρρυνθούν, να υποστηριχθούν και να προωθηθούν. Η δράση τους είναι απίστευτη. Είναι οι πραγματικοί μας ήρωες. Υπήρξαν ήρωες πολέμου, στρατιώτες. Αυτοί είναι οι ήρωες του σήμερα και του αύριο. Οι γιατροί, οι νοσοκόμες, οι νοσηλευτές και οι βοηθοί τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ