Στο «στόχαστρο» της Λίβερπουλ ο Κορέα

Στο «στόχαστρο» της Λίβερπουλ ο Κορέα

Αγγλικά και ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Γιούργκεν Κλοπ επιθυμεί την απόκτηση του Χοακίν Κορέα της Λάτσιο, για μπακ-απ της επιθετικής τριάδας της Λίβερπουλ.

Μπορεί η ποδοσφαιρική δράση να έχει διακοπεί εδώ και πολύ καιρό εξαιτίας του κορωνοϊού, ωστόσο υπάρχουν μεταγραφικά σενάρια. Διότι αυτά δεν σταματούν ποτέ.

Το ερχόμενο καλοκαίρι, η προτεραιότητα της Λίβερπουλ είναι η εξής: Η απόκτηση ενός αξιόπιστου μπακ-απ για την επιθετική τριάδα. Πίσω δηλαδή από τους Μανέ, Σαλάχ και Φιρμίνο.

Σύμφωνα με αγγλικά, αλλά και ιταλικά δημοσιεύματα, ο Γιούργκεν Κλοπ φαίνεται πως έχει κατασταλάξει στον παίκτη που θέλει να φέρει στο Μέρσεϊσαϊντ και αυτός δεν είναι άλλος από τον Χοακίν Κορέα. Ο 25χρονος άσος έχει ακόμη δύο χρόνια συμβολαίου με τη Λάτσιο, αλλά η Λίβερπουλ έχει κάνει ήδη τις επαφές της για να δει πόσο κοστίζει ο Κορέα!

Το κόστος της απόκτησής του φτάνει έως και τα 25 εκατ. ευρώ, με τον αγγλικό σύλλογο να έχει ως διαπραγματευτικό «όπλο» το ποσοστό μεταπώλησης (30%) που διατηρεί για τον Λουίς Αλμπέρτο. Υπενθυμίζεται πως ο τελευταίος είχε πάρει μεταγραφή από τη Λίβερπουλ στη Λάτσιο το 2016.

Ο Χοακίν Κορέα πήγε στη Λάτσιο το 2018 (από τη Σεβίλλη), έχοντας 7 γκολ και 3 ασίστ φέτος σε 22 συμμετοχές στη Serie A.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ