Μάντσεστερ Σίτι: Όταν ο Μαντσίνι προκάλεσε χαμό στα αποδυτήρια για χάρη του Τουρέ

Μάντσεστερ Σίτι: Όταν ο Μαντσίνι προκάλεσε χαμό στα αποδυτήρια για χάρη του Τουρέ

Μια απίστευτη ιστορία αποκάλυψε ο άλλοτε παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, Μάικα Ρίτσαρντς.

Ο Γιάγια Τούρε ήταν ένας από τους βασικούς υπεύθυνους που άλλαξε η Μάντσεστερ Σίτι επίπεδο, με την ηγετική φυσιογνωμία του τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου.

Ο Ιβοριανός ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Ρομπέρτο Μαντσίνι, όταν οι δυο τους συνυπήρχαν στους Πολίτες, με τον Ιταλό τεχνικό να είχε σε περίοπτη θέση τις ικανότητες του.

Ο Μίκαελ Ρίτσαρντς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο goal.com εξιστόρησε μια ιστορία στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Σίτι για αυτήν την στήριξη του Μάντσινι στον Τουρέ η οποία ήταν ικανή να βάλει… φωτιά στα αποδυτήρια των Πολιτών.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο άλλοτε παίκτης της Σίτι:

Ξέραμε πόσο σημαντικός ήταν ο Τουρέ. Ήταν σημαντικό κομμάτι της ομάδας και αν μας άφηνε λόγω τραυματισμού για έναν μήνα, θα μπορούσαμε να χάσουμε σημαντικά ματς. Θυμάμαι ένα εκτός έδρας ματς με την Έβερτον όπου έλειπε ο Γιάγια, ο Μαντσίνι παραλίγο να προκαλέσει τον τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο στα αποδυτήριά μας.

Μας είπε:Δεν μπορείτε χωρίς τον Γιάγια». Τότε ακολούθησε έκρηξη στα αποδυτήρια. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ ένα τέτοιο πράγμα, όλοι θέλαμε να παλέψουμε με τον Μαντσίνι. Αφού ηρεμήσαμε, μας είπε:

To είπα επιτηδες επειδή ήξερα πως θα έβλεπα αυτή την αντίδραση. Ο τρόπος που αντιδράσατε τώρα είναι ο τρόπος που θέλω από εσάς να αντιδράτε κάθε εβδομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ