«Δεν αποκλείεται η Premier League να συνεχιστεί στην Αυστραλία»

«Δεν αποκλείεται η Premier League να συνεχιστεί στην Αυστραλία»

Δημοσίευμα της Sun αναφέρει ότι στην Premier League εξετάζουν το ενδεχόμενο να συνεχιστούν οι υπόλοιπες εννιά αγωνιστικές στην Αυστραλία για λόγους ασφαλείας.

O κορωνοϊός βρίσκεται σε πλήρη έξαρση στη Μεγάλη Βρετανία, με τα θύματα να είναι πάνω από 25.000 και να αυξάνονται όπως συμβαίνει και με τα νέα κρούσματα.

Αυτό λοιπόν έχει αναγκάσει την Premier League να εξετάσει ενδελεχώς όλα τα δεδομένα σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, η οποία οδεύει για την 8η Ιουνίου. Παρόλα αυτά για να διεξαχθεί το υπόλοιπο της σεζόν χωρίς ΄προβλήματα και θέματα ασφαλείας, σκέφτονται μια περίεργη λύση στην επιτροπή.

Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν σκέψεις να ολοκληρωθεί η χρονιά στην Αυστραλία για λόγους ασφαλείας, αφού εκεί η πανδημία έχει εξασθενίσει και δεν υπάρχουν πολλά νέα κρούσματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο ατζέντης, Γκάρι Γουίλιαμς έθεσε στην διοργανώτρια αρχή το ενδεχόμενο διεξαγωγής των αγώνων που απομένουν στην Αυστραλία και έλαβε θετική απάντηση, όπως τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ίδιος.

«Μίλησα με αρκετούς ανθρώπους από τις ομάδες και τους άρεσε η ιδέα. Έχω ήδη επαφές και με ανθρώπους από την Κυβέρνηση της Αυστραλίας και θα έχουμε περισσότερες συζητήσεις μέσα στη νέα εβδομάδα. Σε όλους αρέσει το ενδεχόμενο. Εδώ δεν κινδυνεύει κανείς. Είχαμε τέσσερα νέα κρούσματα τις τελευταίες 10 μέρες. Μπορούμε να περπατάμε ακόμα και σε παρέες των 10, να πηγαίνουμε στις παραλίες, όλα έχουν ανοίξει σταδιακά» είπε ο Γουίλιαμς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ