Νταρμιάν: «Ο Ράσφορντ μπορεί να φτάσει στο επίπεδο του Εμπαπέ»

Νταρμιάν: «Ο Ράσφορντ μπορεί να φτάσει στο επίπεδο του Εμπαπέ»

Σε μια μάλλον... υπερβολική σύγκριση μπήκε ο Ματέο Νταρμιάν, που είπε πως ο Ράσφορντ μπορεί να φτάσε στα επίπεδα του Εμπαπέ.

Μια μάλλον… παρακινδυνευμένη, όσο και υπερβολική, σύγκριση θέλησε να κάνει ο Ματέο Νταρμιάν για να εκθειάσει τον πρώην συμπαίκτη του στη Γιουνάιτεντ, Μάρκους Ράσφορντ.

Ο Νταρμιάν μίλησε για τον Ράσφορντ και είπε πως εντυπωσιάστηκε από την πρώτη μέρα που τον είδε και πως μπορεί να φτάσει στο επίπεδο του Κιλιάν Εμπαπέ.

«Ακόμα θυμάμαι την πρώτη του προπόνηση με τη μεγάλη ομάδα, ήταν σαν χθες. Αμέσως είπα στον εαυτό μου ‘ουάου, είναι εκπληκτικός παίκτης’. Εκανε τόσα εκπληκτικά πράγματα για την ηλικία του και το πως γινόταν καλύτερος κάθε μέρα ήταν κάτι που με εντυπωσίαζε. Αν συνεχίσει να δουλεύει με τον τρόπο που το κάνει, θα κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα, είμαι σίγουρος για αυτό.

Μου έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση από όλους τους παίκτες στην Γιουνάιτεντ, είναι μικρός και μπορεί να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο. Για μένα, μπορεί να φτάσει το επίπεδο του Κιλιάν Μπαπέ και να διεκδικήσει την Χρυσή Μπάλα» ήταν τα λόγια του Ιταλού μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ