Αρτέτα: «Πρέπει να είμαστε αυστηροί με τα ιατρικά πρωτόκολλα»

Αρτέτα: «Πρέπει να είμαστε αυστηροί με τα ιατρικά πρωτόκολλα»

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκαελ Αρτέτα, που είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό, τόνισε την ανάγκη να μπει πάνω από όλα η υγεία των ποδοσφαιριστών.

Ιδιαίτερη προσοχή αρχικά στις συνθήκες υγιεινής για την επιστροφή στις προπονήσεις θα πρέπει να δοθεί από όλους, σύμφωνα με τον Μίκελ Αρτέτα.

Ο προπονητής της Άρσεναλ, που είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό, θεωρεί πως το Project Restart της Premier League θα πρέπει να γίνει βήμα-βήμα και με απόλυτη ασφάλεια, από τη στιγμή που το Ηνωμένο Βασίλειο μετρά περισσότερους από 32.000 νεκρούς από την πανδημία.

«Το πιο δύσκολο είναι σχετικά με την εκπαίδευση παικτών και όλων όσων εμπλέκονται σε χώρους προπόνησης. Πρέπει να είμαστε αυστηροί με τα πρωτόκολλα. Η κοινή λογική θα υπαγορεύσει πότε μπορούμε να πάμε στο επόμενο βήμα.

Δεν μπορούμε να βιαστούμε. Όλοι στοχεύουμε να παίξουμε, πρέπει να παίξουμε, είμαστε πρόθυμοι να παίξουμε – είναι σημαντικό για την κοινωνία και την οικονομία. Έχουμε αυτήν την ευθύνη.Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όποτε συμβεί», ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ