Έτοιμος για επιστροφή στη δράση ο Κέιν

Έτοιμος για επιστροφή στη δράση ο Κέιν

Ο κορωνοϊός έφερε και καλά νέα στην Τότεναμ, αφού λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων ο Χάρι Κέιν είναι πανέτοιμος να αγωνιστεί με την επανέναρξη της Premier League.

Ευχάριστα νέα για την Τότεναμ, τον Ζοσέ Μουρίνιο και τον Χάρι Κέιν, καθώς ο Αγγλος επιθετικός αποθεραπεύθηκε και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην δράση, με την επανέναρξη της Premier League. Ο 26χρονος άσος τραυματίσθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στον αγώνα με την Σαουθάμπτον και εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική απραξία που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού, δεδομένου ότι δεν έχασε το τελευταίο τμήμα της χρονιάς.

«Είμαι όσο καλύτερα μπορώ. Ήμουν σε καλό επίπεδο πριν την καραντίνα. Έκανα σχεδόν τα πάντα εκτός από την προπόνηση με την ομάδα. Την περασμένη εβδομάδα έκανα ατομικές προπονήσεις με ένα μέλος από το τεχνικό επιτελείο. Ένιωσα πολύ καλά που βγήκα στο γήπεδο και μπόρεσα να ακουμπήσω ξανά την μπάλα» δήλωσε στο Sky Sports ο εκ των αρχηγών της εθνικής Αγγλίας και πρόσθεσε: «Όταν ξαναρχίσει η χρονιά, είτε αυτό συμβεί τον επόμενο μήνα ή μετά από 2-3 μήνες, θα είμαι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα».

Υπενθυμίζεται ότι, πριν τον τραυματισμό του, ο Κέιν είχε σκοράρει 11 γκολ σε 20 αγώνες της Premier League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ