O Αρτέτα θέλει τον Ραμπιό στην Άρσεναλ

O Αρτέτα θέλει τον Ραμπιό στην Άρσεναλ

Στην μεταγραφική λίστα του Μικέλ Αρτέτα βρίσκεται ενόψει καλοκαιριού ο Αντριέν Ραμπιό.

Η Άρσεναλ είναι στην αναζήτηση ενος κεντρικού μέσου, με τον Μικέλ Αρτέτα να έχει στην μεταγραφική του λίστα τον Αντριέν Ραμπιό. Ο Ισπανός προπονητής έχει σε μεγάλη εκτίμηση τις ικανότητες του Γάλλου μέσου και σύμφωνα με όσα αναφέρει το Calciomercato, οι Λονδρέζοι ετοιμάζουν πρόταση στην Γιουβέντους, έτσι ώστε να τον αποκτήσουν.

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι Κανονιέρηδες προσπάθησουν να αποκτήσουν τον 25άχρονο άσο, με μορφή δανεισμού, από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις με τους Μπιανκονιέρι αποδείχθηκαν άκαρπες.

Παρόλα αυτά η Άρσεναλ δεν είναι η μόνη αγγλική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Ραμπιό, καθώς και η Μάντσεστερ Γιουνάινεντ έχει στην μεταγραφική της λίστα τον Γάλλο της Γιουβέντους. Μάλιστα το προηγούμενο χρονικό διάστημα ιταλικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο ότι ο ατζέντης του παίκτη βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τους Κόκκινους Διάβολους.

Ο Ραμπιό την φετινή χρονιά δεν ήταν στις βασικές επιλογές του Μαουρίτσιο Σάρι, πραγματοποιώντας μόλις 11 εμφανίσεις στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ το συμβόλαιο του με την Γιουβέντους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ