Βενγκέρ: «Βραχυπρόθεσμη λύση τα ματς χωρίς θεατές»

Βενγκέρ: «Βραχυπρόθεσμη λύση τα ματς χωρίς θεατές»

Ο Αρσέν Βενγκέρ σε δηλώσεις του τόνισε ότι τα κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδια είναι μια βραχυπρόθεσμη λύση για το ποδόσφαιρο εν μέσω κορωνοϊού.

Η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών αγώνων χωρίς θεατές πρέπει να είναι βραχυπρόθεσμη λύση, μόνο κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, καθώς η παρατεταμένη απουσία οπαδών θα μπορούσε να βλάψει το παιχνίδι, όπως δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Η γερμανική Bundesliga έγινε το πρώτο μεγάλο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που ξανάρχισε και η επιστροφή της πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς θεατές και παρακολουθείται στενά από άλλα πρωταθλήματα.

«Θα επιβιώσει αυτό το σχέδιο μακροπρόθεσμα; Θα έχει συνέπεια το θέαμα μακροπρόθεσμα εάν δεν υπάρχουν θεατές; Είμαι πεπεισμένος γι ‘αυτό», δήλωσε ο επικεφαλής του τομέα παγκόσμιας ανάπτυξης της FIFA, Αρσέν Βενγκέρ, μιλώντας στο beIN Sport.

«Δεν μπορείς να φανταστείς μια ολόκληρη σεζόν χωρίς θεατές. Για αυτό πιστεύω ότι είναι μια βραχυπρόθεσμη λύση. Είναι ακόμα ο καλύτερος δυνατός τρόπος για να πάρεις ετυμηγορία για να ολοκληρωθεί η σεζόν. Είναι καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη απόφαση».

Στην Premier League, αναμένεται σήμερα οι σύλλογοι στην προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη, να ψηφίσουν για την επιστροφή στην ομαδική προπόνηση, αλλά οι αγώνες όταν γίνουν να διεξαχθούν σε γήπεδα χωρίς θεατές.

Ο Γάλλος πρόσθεσε ότι οι ανησυχίες για την υγεία πρέπει να έχουν προτεραιότητα σε οποιαδήποτε απόφαση επανεκκίνησης του παιχνιδιού. «Δεν μπορούμε να καθοδηγούμαστε πολύ από οικονομικούς λόγους και να πάρουμε ένα τόσο μεγάλο στοίχημα», πρόσθεσε. «Πρέπει πρώτα να βεβαιωθούμε ότι αυτό είναι ιατρικά ασφαλές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ