«Χαρίζει» 20.000.000 λίρες για να πάει από τώρα στη Σίτι ο Σάντσες!

«Χαρίζει» 20.000.000 λίρες για να πάει από τώρα στη Σίτι ο Σάντσες!

Ο Χιλιανός συμφώνησε σε όλα με τη Μάντσεστερ Σίτι και εξαρτάται από την Αρσεναλ εάν θα φύγει άμεσα ή το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.

Αλλη μία μεταγραφική «βόμβα» έσκασε στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η Μάντσεστερ Σίτι έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Αλέξις Σάντσες, με τον διεθνή Χιλιανό επιθετικό να τα βρίσκει σε όλα και να δίνει τα χέρια με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, για συμβόλαιο 5 χρόνων.

Οπως έγινε γνωστό από τα αγγλικά ΜΜΕ, η συμφωνία του Σάντσες με τη Σίτι προβλέπει ετήσιες απολαβές 13 εκατ. λιρών, με τον ίδιο, ωστόσο, να κάνει μία ανεπανάληπτη οικονομική θησεία για να μπορέσει να ολοκληρωθεί άμεσα η μετακίνησή του και όχι το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, εάν η μετακίνησή του στο Μάντσεστερ γίνει μέσα στον Ιανουάριο, όπως επιθυμεί ο επιθετικός της Αρσεναλ, τότε αυτομάτως ο ίδιος θα χάσει 20 εκατ. λίρες! Πώς; Εξηγούμαστε. Η Σίτι προσφέρει 35 εκατ. λίρς για να κάνει δικό της τον Σάντσες. Εάν ο ίδιος θέλει να ενταχθεί στο ρόστερ το καλοκαίρι, το σύνολο του ποσού θα πάει στη δική του τσέπη, ως πριμ υπογραφής.

Εάν, όμως, οι «κανονιέρηδες» αποφασίσουν να τον δώσουν από τώρα, ο Σάντσες θα πάρει πριμ υπογραφής 15 εκατ. λίρες και 20 εκατ. ευρώ θα μπουν στα ταμεία της Αρσεναλ, η οποία έχει συμβόλαιο με τον παίκτη έως τον ερχόμενο Ιούνιο και δεν μπορεί να μπλοκάρει την αποχώρηση του παίκτη της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ