Άρσεναλ: Κίνδυνος να μείνει ο Λένο εκτός για έναν χρόνο

Άρσεναλ: Κίνδυνος να μείνει ο Λένο εκτός για έναν χρόνο

Άσχημα τα νέα για την Άρσεναλ, καθώς ο Γερμανός τερματοφύλακας ενδέχεται να απουσιάσει από τα γήπεδα για έναν χρόνο.

Το περασμένο Σάββατο, ο Μπερντ Λένο είχε έναν πολύ άσχημο τραυματισμό στην ήττα της Άρσεναλ με 2-1 από την Μπράιτον, με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Εμιλιάνο Μαρτίνεζ.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή, καθώς υπάρχουν φόβοι για ρήξη χιαστού στο αριστερό του γόνατο, η οποία μπορεί να του στοιχίσει την απουσία από την αγωνιστική δράση για περίπου 12 μήνες.

Πολλοί γνωστοί τερματοφύλακες, όπως οι Νταβίντ Ντε Χέα και Κέβιν Τραπ έστειλαν μηνύματα για ταχεία ανάρρωση στα social media του 28χρονου, ενώ ο αντικαταστάτης του, Εμιλιάνο Μαρτίνεζ, δήλωσε στην ιστοσελίδα «Arsenal.com»:

«Προπονούμαστε κάθε μέρα μαζί, υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο, είμαστε πολύ κοντά, έχουμε ακόμα και γκρουπ στο WhatsApp μόνο για μένα, τον Μπερντ και τον Ματ (Μέισι). Είναι καταστροφικό, για να είμαι ειλικρινής.

Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση και αν χρειάζεται, στο υπόλοιπο της σεζόν, εγώ και ο Ματ θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή δουλειά στην Πρέμιερ Λιγκ και να τον αναπληρώσουμε όσο περισσότερο γίνεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ