Τότεναμ-Γουέστ Χαμ 2-0

Τότεναμ-Γουέστ Χαμ 2-0

Με ένα αυτογκολ του Σούσεκ και ένα τέρμα του Χάρι Κέιν η Τότεναμ επικράτησε της Γουέστ Χαμ με 2-0 και μείωσε την διαφορά στον έναν βαθμό από την 5η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σκόραρε μετά τον τραυματισμό του ο Άγγλος επιθετικός.

Η πέμπτη θέση της φετινής Premier League μπορεί να δώσει εισιτήριο για το επόμενο Champions League, αν δεν δικαιωθεί η Μάντσεστερ Σίτι στο CAS. Mια τέτοια νίκη πέτυχε και η Τότεναμ κόντρα στην Γουέστ Χαμ που μπορεί να μην ενθουσίασε με την απόδοση της αλλά κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, μειώνοντας την διαφορά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον έναν βαθμό.

Λίγο πριν την ανάπαυλα από εξαιρετική ενέργεια του Λο Σέλσο, ο Αργεντινός έκανε τη μπαλιά στον Σον που τελείωσε σωστά τη φάση, όμως, ο VAR υπέδειξε το οφσάιντ κι έτσι παρέμεινε το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος κι αφού πρώτα ο Κέιν προειδοποίησε μια φορά ωστόσο το γωνιακό του σουτ πέρασε μόλις λίγο άουτ. Και αφού τα σπιρούνια δεν μπόρεσαν να ανοίξουν το σκορ με δική τους ενέργεια, το αυτογκόλ του Σούτσεκ έδωσε την λύση. Στο 78ο λεπτό, βέβαια, τα σφυριά έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όμως ο Μπόουεν σημάδεψε το δοκάρι.

Το παιχνίδι τελείωσε στο 82ο λεπτό με τον Κέιν να πλασάρει σωστά και να ξεσπάει για την επιστροφή στο σκοράρισμα…

Τότεναμ (Ζοσέ Μουρίνιο): Γιορίς, Οριέ, Ντάιερ, Σάντσες, Ντέιβις, Σισοκό, Λο Σέλσο, Λούκας (72′ Μπεργκβάιν), Άλι (59′ Λαμέλα), Σον (86′ Γουίνκς), Κέιν

Γουέστ Χαμ (Ντέιβιντ Μόγιες): Φαμπιάνσκι, Φρέντερικς, Ντιόπ, Μπαλμπουένα, Κρέσγουελ, Ράις, Νόουμπλ (71′ Άντερσον), Σούτσεκ, Φορνάλς (71′ Λανζίνι), Μπόουεν, Αντόνιο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ