Κέιν για Μουρίνιο: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον τρόπο που παίζει ο προπονητής»

Κέιν για Μουρίνιο: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον τρόπο που παίζει ο προπονητής»

Ο Άγγλος επιθετικός στάθηκε υπέρ του Ζοσέ Μουρίνιο για τον τρόπο παιχνιδιού του.

Ο Χάρι Κέιν, μέσα από τα λόγια του έδειξε ότι στηρίζει και με το παραπάνω τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος μετά την τοποθέτηση του Τανγκί Ντομπέλε, ίσως να μην αρεστός σε κάποιους ποδοσφαιριστές του. Ωστόσο, ο έμπειρος επιθετικός και αρχηγός της Τότεναμ, μίλησε τα καλύτερα λόγια, λίγο πριν την αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ.

Μάλιστα, έπειτα από αρκετούς μήνες θεραπείας, ο ίδιος επέστρεψε στην ενεργό δράση και με δικό του τέρμα ολοκλήρωσε το 2-0 επί των «σφυριών». Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των «πετεινών» στην μετά-κορωνοϊού εποχή αλλά και έπειτα από τις 16 Φεβρουαρίου και διπλό στην έδρα της Άστον Βίλα.

Αναλυτικά δήλωσε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον τρόπο που παίζει ο προπονητής. Είναι εδώ για να νικήσει, είμαστε εδώ για να νικήσουμε. Προφανώς αυτήν την σεζόν, θέλουμε να εξασφαλίσουμε την συμμετοχή μας στο νέο Champions League και την επόμενη σεζόν θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε έναν τίτλο. Ο κόσμος και οι ειδικοί έχουν τις απόψεις τους. Σε ό,τι με αφορά, νιώθω πολύ καλά. Είμαι θετικός, σε πολύ καλή κατάσταση και όπως λέω, μπορώ μόνο να κάνω ό,τι κάνω και να προσπαθήσω να μην ακούσω όσα λέγονται έξω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ