Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-0

Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 3-0

Με χατ τρικ του Άντονι Μαρσιάλ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε 3-0 της Σέφιλντ, με αποτέλεσμα να εδραιωθεί στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έγραψε ιστορία ο Γάλλος επιθετικός.

Την πέμπτη θέση που οδηγεί ενδεχομένως στο επόμενο Champions League αν ισχύσει η τιμωρία της Σίτι κρατάει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και με πρωταγωνιστή τον Άντονι Μάρσιαλ, που σημείωσε χατ-τρικ επικράτησε με 3-0 της Σέφιλντ στο Ολντ Τράφορντ.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι μπήκαν πολύ δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο με τον Μάρσιαλ να ανοίγει το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό. Ωραία ενέργεια του Ράσφορντ με τον Άγγλο να μοιράζει στον 24άχρονο επιθετικό και αυτός από κοντά να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα. Μάλιστα ο Γάλλος επιθετικός χτύπησε και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου σκόραρε ξανά από κοντά από γύρισμα αυτή τη φορά του Γουάν Μπισάκα (2-0).

Η Γιουνάιτεντ δεν είχε πρόβλημα κόντρα σε μια ομάδα που δεν επέστρεψε καλά από τη διακοπή και στο 77′ ο 24χρονος πήρε τη δεύτερη ασίστ στο ματς από τον Ράσφορντ και με υποδειγματικό σκαφτό τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Μάλιστα το χατ-τρικ που σημείωσε ο Μαρσιάλ ήταν ιστορικό, καθώς κανένας ποδοσφαιριστής των Κόκκινων Διαβόλων δεν σημείωσε τρια γκολ από τότε που έφυγε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τον πάγκο της ομάδας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Δε Χέα – Γουάν Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο – Πογκμπά (80′ Αντρέας Περέιρα), Μάτιτς – Γκρίνγουντ (81′ Μάτα), Μπρούνο Φερνάντες (80′ ΜακΤόμινεϊ), Ράσφορντ (80′ Τζέιμς) – Μαρσιάλ (80′ Ιγκάλο).

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Κρις Γουάιλντερ): Μουρ – Μπάσαμ, Τζαγκιέλκα, Ρόμπινσον – Μπάλντοκ, Λάντστραμ, Νόργουντ (46′ Μπέργκε), Φλεκ, Στίβενς – ΜακΓκόλντρικ (64′ Ζίβκοβιτς), Μουσέ (46′ λ. τρ. ΜακΜπέρνι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ