Αλεξάντερ-Άρνολντ: «Ακόμα 14 ευκαιρίες για τίτλο με τη Λίβερπουλ» (vids)

Αλεξάντερ-Άρνολντ: «Ακόμα 14 ευκαιρίες για τίτλο με τη Λίβερπουλ» (vids)

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ ετοιμάζεται να πανηγυρίσει τον πρώτο του τίτλο στην Αγγλία, δηλώνοντας ότι θέλει να πάρει πολλά ακόμα τρόπαια με τη Λίβερπουλ.

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ υποστήριξε ότι θέλει να περάσει πολλά ακόμη χρόνια στη Λίβερπουλ και να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια με τους «κόκκινους».

Ο 21χρονος διεθνής άσος αναφέρθηκε στην ιστοσελίδα «MR.PORTER» για την παρουσία του στην ομάδα του Κλοπ και τις φιλοδοξίες του που είναι γεμάτες… τίτλους.

Αρχικά ο Αλεξάντερ-Άρνολντ δήλωσε: «Είμαι τρία χρόνια στην ομάδα. Την πρώτη χρονιά χάσαμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Τη δεύτερη χάσαμε το Πρωτάθλημα για έναν βαθμό, αλλά γίναμε Πρωταθλητές Ευρώπης. Φέτος, ετοιμαζόμαστε να κατακτήσουμε την Πρέμιερ Λιγκ. Οπότε, σκέφτομαι ότι έχω ακόμα 14 ευκαιρίες να κατακτήσω τίτλους με την ομάδα. Αν και μπορείς να παίξεις πολλά παιχνίδια, λίγες είναι οι φορές που έχεις την ευκαιρία να αγγίξεις το τρόπαιο».

Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Λίβερπουλ αναφέρθηκε επίσης σε μια δήλωση που τον είχε στιγματίσει όταν ήταν 18 χρονών.

«Θέλω να κατακτήσω όσο το δυνατόν περισσότερα τρόπαια. Όταν ήμουν 18 χρονών, θυμάμαι τον Άλεξ Ίνγκλεθορπ (σ.σ. υπεύθυνος ακαδημιών της Λίβερπουλ) να μου λέει «Πότε σταματάς το ποδόσφαιρο; Ίσως όταν φτάσεις στα 34-35. Έχεις 17 χρόνια μπροστά σου, οπότε έχεις 17 προσπάθειες να κερδίσεις την Πρέμιερ Λιγκ, το Τσάμπιονς Λιγκ ή όποιο άλλο τρόπαιο». Δεν έχω σταματήσει να σκέφτομαι αυτά τα λόγια από τότε», δήλωσε ο νεαρός Άγγλος.

Σε 127 εμφανίσεις με την κόκκινη φανέλα, μετράει 7 γκολ και 33 ασίστ. «Είμαι απλά ένα παιδί από το Λίβερπουλ που έκανε το όνειρό του πραγματικότητα», είχε δηλώσει την 1η Ιουνίου 2019 μετά τη λήξη του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ. Το παιδί αυτό έχει αναδειχθεί πλέον σε έναν τοπικό ήρωα της πόλης.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις καλύτερες στιγμές του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ